Præsentationsteknik

Præstér med sikkerhed

Effektiv præsentationsteknik, der giver dig en sikker og imødekommende udstråling, når du taler foran andre.

Forestil dig at du kommunikerer klart og overbevisende, uanset om du skal holde tale, forhandle, interviewes til medierne, repræsentere dit firma til en vigtig konference eller møde din bestyrelse!

Dit kropssprog, dit ansigt og din stemme udstråler overskud og venlighed, så tilhørerne lytter til dig, hver gang du er på!

Præsentationsteknik 360 °

Få et præsentationsteknikkursus, hvor du arbejder med præsentationsteknik, så du får trænet stemme, artikulation og kropssprog. Du får:

 • Et kropssprog, der viser venlig autoritet
 • Et stærkt og imødekommende blik
 • Systematisk stemmetræning
 • Vejrtrækningsteknik, der understøtter stemmen
 • Mentaltræning, der giver ro og overblik
 • Konkret træning i at bruge teknikkerne i din hverdag

Du får med andre ord alle den professionel performers bedste teknikker, der med garanti giver dig gennemslagskraft og overskud, når du står foran dine tilhørere.

Kurset inkluderer arbejdsmateriale, som systematisk understøtter rådgivningsforløbet. I materialet er der blandt andet visualiseringslydfiler, specielt udviklet til erhvervsfolk, der skal præsentere deres firma ved konferencer, møder og lignende.

  Hvem henvender kurset sig til?

  Ingeniører, jurister, undervisere, forskere og andre erhvervsfolk der skal præsentere et oplæg, forhandle eller lave præsentationer til møder, konferencer og lignende i indland og udland.

  Hvordan foregår det?

  Alle kurser planlægges individuelt og foregår 1:1.

  Forløbet starter altid med 1 times introduktion og uddybning af dine ønsker til kurset. Derefter kan undervisningen for eksempel deles op på sessions af 4-5 opfølgende sessions på 60 min. Kurset løber over cirka 3 måneder og der må påregnes tid til hjemmearbejde.

  Send mig en besked via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at opgive mail og telefonnummer.

  Sted: Granparken 63, 2800 Lyngby eller på din arbejdsplads efter særskilt aftale

  Ved fremmøde på din arbejdsplads beregnes der ekstra tid til transporttid til og fra mødet.

  Jeg er specialist i performance og introducerer dig for konkrete, enkle og afprøvede teknikker, der giver dig ro og sikkerhed, når du taler foran andre.

  Læs også om Stemmetræning for erhvervsfolk

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  5 + 12 =