Mentaltræning

Få styr på nervøsiteten, fysisk og mentalt!

Er du velforberedt til auditions, konkurrencer og præsentationer, så fortjener du ro og fokus, så du får vist hvad du kan?

Krop, sind og følelser kommer i spil hver eneste gang du som performer stiller dig op foran andre, uanset om det er en eksamen, en audition eller en præsentation. Oplever du kraftige nervøsitetssymptomer, som for eksempel hjertebanken, der tager din opmærksomhed eller kolde klamme hænder, der er ufleksible for ikke at tale om indre dommere, der  tårner sig op! Så har du alt at vinde, ved at finde frem til, hvordan du får styr på nervøsiteten. Lyt med her:

  Kropsbaseret, kunstnerisk mentaltræning indeholder konkrete redskaber:

  • Kropslig autoritet, så du kan stole på kroppen, selvom du oplever nervøsitet
  • Vejrtrækningsteknikker, der med garanti giver ro i kroppen
  • Analyse af tankemønstre før – under og efter en præstation
  • Fokusteknikker og spilleglæde
  • Guidet visualisering – et konkret redskab – der gør dig mentalt parat.

  Undervisningen er en kombination af den nyeste viden om mentaltræning og konkrete øvelser, der lærer dig at acceptere og håndtere din nervøsitet.

  Hvordan foregår det?

  Jeg kan tilbyde en hel række af forskellige måder at træne mentaltræning,. Her er et kort overblik og læs ellers mere under de enkelte emner i venstre side.

  1:1 rådgivning. Et mentorforløb, hvor vi sammen finder frem til, hvordan du kan arbejde med at få styr på nervøsiteten, så du er sikker på, at få ro til at vise hvad du kan. For at kunne garantere, at du får styr på nervøsiteten, så anbefaler jeg at du undervejs arbejder med et mentaltrænings-onlinekursus, der understøtter den individuelle rådgivning.

  Onlinekurser målrettet specielt til musikere. Vælg mellem effektive kurser:

  Rådgivningen foregår online eller i mit dejlige lokale på adressen: Granparken 63, 2800 Lyngby.

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  1 + 5 =