Præsentationsteknik

Præstér med sikkerhed

Effektiv præsentationsteknik, der giver dig en sikker og imødekommende udstråling, når du taler foran andre.

Forestil dig at du kommunikerer klart og overbevisende, uanset om du skal holde tale, forhandle, interviewes til medierne, repræsentere dit firma til en vigtig konference eller møde din bestyrelse!

Dit kropssprog, dit ansigt og din stemme udstråler overskud og venlighed, så tilhørerne lytter til dig, hver gang du er på!

Præsentationsteknik 360 °

Få et præsentationsteknikkursus, hvor du arbejder med præsentationsteknik, så du får trænet stemme, artikulation og kropssprog. Du får:

 • Et kropssprog, der viser venlig autoritet
 • Et stærkt og imødekommende blik
 • Systematisk stemmetræning
 • Vejrtrækningsteknik, der understøtter stemmen
 • Mentaltræning, der giver ro og overblik
 • Konkret træning i at bruge teknikkerne i din hverdag

Du får med andre ord alle den professionel performers bedste teknikker, der med garanti giver dig gennemslagskraft og overskud, når du står foran dine tilhørere.

Kurset inkluderer arbejdsmateriale, som systematisk understøtter rådgivningsforløbet. I materialet er der blandt andet visualiseringslydfiler, specielt udviklet til erhvervsfolk, der skal præsentere deres firma ved konferencer, møder og lignende.

  Men  em henvender kurset sig til?

  Ingeniører, jurister, undervisere, forskere og andre erhvervsfolk der skal præsentere et oplæg, forhandle eller lave præsentationer til møder, konferencer og lignende i indland og udland.

  Hvordan foregår det?

  Alle kurser planlægges individuelt og foregår 1:1. Forløbet starter med 1 times introduktion og derefter fordeles undervisningen på 5 øvrige gange. Men alle forløb tilpasses individuelt behov og der må påregnes tid til hjemmearbejde.

  Kursuspakke kunne se ud som følger:  6 sessions individuel rådgivning fordelt over ca 2 måneder. 

  Pris: 4900 kr

  Sted: Granparken 63, 2800 Lyngby eller på din arbejdsplads efter særskilt aftale

  Ved fremmøde på din arbejdsplads beregnes der ekstra tid til transporttid til og fra mødet.

  Jeg er specialist i performance og introducerer dig for konkrete, enkle og afprøvede teknikker, der giver dig ro og sikkerhed, når du taler foran andre.

  Læs også om Stemmetræning for erhvervsfolk

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  2 + 10 =

  Covid19 forholdsregler

  Jeg overholder alle Sundhedsstyrelsens forholdsregler. Alle elever spritter hænder når de ankommer. Undervisningen foregår på 2-3 meter afstand og der luftes ud mellem hver elev. 

  Bliver du syg eller har mistanke om, at du er ved at blive syg, så skal du melde afbud. Jeg aflyser også undervisningen ved mindste risiko for, at jeg selv er syg.

  Nyhedsbrev

  Få ro til at vise hvad du kan!  Gør som flere hundrede andre, skriv dig op til mit nyhedsbrev. Nul spam. Kun tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til den bedste version af dig selv. Du får med det samme 3 gode tips, du kan bruge til din næste performance! 

  SAMARBEJDER

  Dansk Musiker Forbund

  Syddansk Musikkonserva-torium

  KONTAKT

  Ulla Munch - Performance

  Tlf. +45 27571259

  mail@ullamunch.dk

  CVR.nr. 33804288

  SAMARBEJDER

  Dansk Musiker Forbund

  Syddansk Musikkonservatorium

  Dansk skuespillerforbund

  KONTAKT

  Ulla Munch - Performance

  Tlf. +45 27571259

  mail@ullamunch.dk

  CVR.nr. 33804288