H. C. Andersen

Vi kender bedst H. C. Andersen for alle eventyrene, som har gjort ham verdensberømt. Men han skrev også utrolig mange smukke og stærke digte. En del af hans digte er blevet til nogle af vore mest kendte og elskede sange. Tænk blot på Barn Jesus i en krybbe lå og I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme.

I vores musikalske foredrag om H.C Andersen vil du høre sange, som en perlerække af komponister har skrevet musikken til: N.W.Gade, Weyse, J.P.E.Hartmann og Edward Grieg – alle fra H.C.Andersens egen tid. I nyere tid har bl.a. Kaj Normann Andersen sat musik til “Konen med æggene”.

Oplev et spændende foredrag om H. C. Andersen, hans samtid og hans samarbejde med komponisterne. Og ikke mindst – nyd sangene, som blive sunget af Ulla Munch og akkompagneret af Charlotte Dagnæs-Hansen.

Pris: 9000 kr. inklusiv transport

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der er inkarneret kammermusiker. Ulla har i en årrække sunget i DR Vokalensemblet og arbejder i dag med sangundervisning og karriererådgivning af professionelle sangere og øvrige musikere. Derudover er Ulla Munch specialist i mentaltræning og holder foredrag og workshops for musikere og erhvervsfolk i mentaltræning.

Charlotte Dagnæs-Hansen, foredragsholder og organist, har i de seneste år holdt adskillige foredrag i foreninger, kirkelige sammenhænge og klubber over musikalske og litterære emner. Dette førte i sommeren 2003 til, at Charlotte Dagnæs-Hansen havde  fornøjelsen af, at præsentere en del af H. C. Andersen programmet  for Hendes Kongelige højhed Dronning Margrethe.

Fantastisk veltilrettelagt

“Tusinde tak for en rigtig rigtig dejlig koncert i går i Aa Kirke med H.C. Andersen! Det var bare så dejligt, inderligt, smukt og vedkommende, som I begge to præsenterede digte, liv og musik. Og fantastisk veltilrettelagt. En rigtig god oplevelse for os alle som lyttede intenst til tonerne og den spændende fortælling! I gjorde det SÅ godt begge to.”

Robert Wilbrandt, Bornholms musikforening, jan,2020

Vil du høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

5 + 2 =