Ydelser

Styrk din performance

Jeg tilbyder en lang række ydelser, der alle er med til at styrke din performance. Mit fokus er den professionelle sanger, men de samme teknikker kan også bruges i erhvervslivet, på uddannelsen eller hvis du bare ønsker at træne din stemme…

Ydelser

Sangundervisning:

Til dig, der drømmer om en sangstemme, der er stærk, smidig og udtryksfuld. Jeg lægger vægt på at solosang skal være sjov, motiverende og meningsfuld, så du får lyst til at arbejde videre på egen hånd.

Stemmetræning:

Til dig, der vil forstås og høres til møder, foredrag eller når du underviser. Stemmetræning i tale foregår 1:1, hvor du arbejder med et skræddersyet program, tilpasset dine behov. Gennem systematisk træning af stemme og krop styrker du din stemmes udtryk og undgår hæshed og stemmetræthed.

Præsentationsteknik:

Til dig, der ønsker en styrke din personlige gennemslagskraft til firmaets præsentationer, møder og samtaler. Du arbejder i præsentationsteknik med krop og stemme, så du møder omverdenen rolig og autentisk.

Mentaltræning:

Kurserne er til dig, der er professionel musiker og som ikke gambler med din forberedelse op til konkurrencer og auditions. I kurserne lærer du ved hjælp at krop og åndedræt at styre din sceneskræk og nervøsitet, så du kan glæde dig til at spille for andre.

Karrieresparring:

Til musikere der vil give karrieren et løft. I et forløb med personlig rådgivning arbejder du fokuseret på din målsætning, så du bygger din karriere op, skridt for skridt. Du er ikke alene på din vej, din personlige mentor er med dig hele vejen.

Nyhedsbrev

Få ro til at vise hvad du kan!  Gør som flere hundrede andre, skriv dig op til mit nyhedsbrev. Nul spam. Kun tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til den bedste version af dig selv. Du får med det samme 3 gode tips, du kan bruge til din næste performance!