Stemmetræning - for erhvervsfolk

Har du overvejet at træne din stemme?

Stemmen er et stærkt visitkort i dit møde med andre. Taler du med behagelig stemmeføring, medlevende og tydeligt, så lytter dine tilhørere nysgerrigt til dig. Derfor er stemmen en vigtig del indenfor præsentationsteknik.

I et 1:1 stemmetræningsforløb er der 100 % fokus på, hvordan du kan styrke din stemme. Du bliver trænet efter en komplet manual med:

 • Systematisk træning af stemmen, så den klinger harmonisk og er stærk og klangfuld
 • Artikulation, så du bliver hørt i større forsamlinger
 • Vejrtrækning, der understøtter stemmen
 • Kropssprog der udstråler autoritet og ro i mødet med andre
 • Vejrtrækning der modvirker nervøsitet og uro

Vær sikker på at blive hørt – bliv tryg ved at tale foran andre.

I kursusforløbet arbejder du med enkle teknikker, der udvikler og styrker stemmen, så du får en palet af farver i dit udtryk, som underbygger dit budskab.

Systematisk arbejde du med vejrtrækningsøvelser, stemmeøvelser og artikulation så du bliver tryg ved at bruge din stemme i en professionel sammenhæng. Imellem kursets lektioner får du mulighed for at prøve enkle teknikker af i din hverdag, så du straks tager de nye færdigheder i brug.

Stemme og krop er uløseligt forbundet, så du kommer også til at arbejde med kropsholdning og din kropslige autoritet. Mange tror, at de hovedsageligt bliver bedømt på deres kropssprog, men det er ikke rigtigt, vi bliver også bedømt på vores stemmemæssige udtryk i løbet af få sekunder.

Du får derfor i forløbet indsigt i, hvordan du både kan bruge stemme og kropssprog til at øge din gennemslagskraft.

Som en ekstra bonus vil du opleve, at du kan bruge vejrtrækningsøvelserne i din dagligdag, når du har brug for at få styr på uro og nervøsitet før en performance.

Hvem kan få glæde af stemmetræningen?

 • Ledere, rådgivere og medarbejdere der har brug for at tale klart og tydeligt foran andre.
 • Ingeniører, jurister, undervisere og andre erhvervsfolk der har brug for at tage ordet i større forsamlinger.
 • Alle der har brug for at få styr på stemme, krop og nervøsitet inden et vigtigt oplæg.

Kursusforløb:

Alle kursusforløb tilpasses individuelle behov, så vi starter med et afklarende møde, hvor du får en analyse af din stemme. Derefter får du et overblik over, hvordan du kan styrke og udvikle din stemme, så den matcher dine behov. Kurset strækker sig over 3 måneder og jeg anbefaler  6 – 8 timers individuel undervisning. Der vil være hjemmearbejde og forberedelse før hver træning.

Alle kurser planlægges individuelt og foregår 1:1.

Send mig en besked via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at opgive mail og telefonnummer.

Sted: Granparken 63, 2800 Lyngby eller på din arbejdsplads. Ved individuel tilpasning af mødested, betales timebetaling for kørsel og tid.

Mit navn er Ulla Munch, og jeg er specialist i personlig performance. Med en baggrund som professionel sanger, mentaltræner og underviser i sang og stemmebrug, så øser jeg ud af teoretisk indsigt og mange års erfaring i min undervisning.

Læs også om: Præsentationsteknik og Få ro til at tale foran andre

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  1 + 7 =