Andre siger...

Andre siger...

Ulla er med dig hele vejen i et forløb

“Jeg kan varmt anbefale Ulla Munch performance. Ulla er et menneske med stor erfaring fra sit eget musiker-liv og samtidig har hun den varme og professionalisme som kendetegner en god coach og evner at både rumme én med forståelse og opbakning, men samtidig skubbe lidt på, der hvor man har brug for det og hjælpe med målsætninger, som er rimelige og opnåelige. Hun er med dig hele vejen i et forløb. Særlig op imod en audition er det meget værd med professionel sparring i et ofte ensomt freelanceliv. Jeg havde selv frem for alt meget ud af at få sat min forberedelse i system, da jeg skulle til nogle vigtige foresyngninger i en periode, hvor jeg samtidig havde meget arbejde, og jeg fik den hjælp jeg havde brug for til at strukturere min tid i en svær periode” 

Marie Degener, operasanger

A very nice and important course

“A very nice and important performance course, highlightening that presentation succes is also something to focus on and practice in order to enjoy being a smart Ph.D Student. Thanks.”

Ph.D Student

Tak for dit materiale – det virker!

“Tak for et godt foredrag i Odense og fine tips fra dit materiale og cd. Det virker !

Har været til eksamen på kirkemusikskolen, og var i stand til at performe og nyde det for første gang i laaaaang tid. Det gik smadder godt 🙂  Tak til dig!”

Hilsen Anne Christine Svendsen

Kunne ikke have fået større udbytte!

“Præsentationsteknikkurset har været super fantastisk og har rykket en masse for mig. Kunne ikke tidligere holde et oplæg og har nu holdt tale for 200 personer og tre oplæg, som alle er gået godt. Jeg har fået ro på inden jeg skal gå ind og har lært en masse om, hvor stor betydning kropssprog har for modtageren. Ville aldrig tidligere have lavet en Powerpoint præsentation men udelukkende tale – det er genialt med noget på tryk og virker optimalt for mig. Kan på alle måder kun anbefale kurset. Jeg har fået en masse kompetencer, som jeg både kan anvende i mit arbejdsliv og privatliv. Ud over det, har  du som underviser en stor kompetence i forhold til, at anskue et her og nu behov for kursisten og tilrette kurset efter det. Kunne ikke have fået et større udbytte end det jeg har fået hos dig og vil på det varmeste anbefale kurset.”

Pia Moore, Statens Administration

Jeg er mentalt stærkere og fik sangglæden tilbage!

“Ulla Munch er en meget kompetent og engageret underviser. Hun er i besiddelse af en bred faglig kunnen, både inden for sangteknik (kombineret med en stor indsigt i stemmens funktion og fysiolog) og inden for musikalitet og pædagogik. Dertil kommer et bredt repertoirekendskab. Derudover har Ulla en fin sans for den enkelte elevs personlighed, og hun formidler sangteknikken på konkret og præcis måde, så man får brugbare værktøjer, man kan anvende og genfinde.

Timerne er meget inspirerende og lærerige og indeholder altid relevante øvelser målrettet de tekniske udfordringer, man har på et givet tidspunkt. Ulla hører selv de mindste nuancer og har kvalificerede bud på, hvad problemerne skyldes og hvordan, de kan løses.

Ulla Munch har udviklet sit eget program til at afhjælpe præstationsangst. Selv har jeg, efter i mange år at have kæmpet mod præstationsangst, haft stort udbytte af Ullas ekspertise også inden for dette område. Dette kombineret med de altid givende og motiverende sangtimer har i den grad bidraget til, at jeg igennem de sidste 3 års sangundervisning, har genvundet glæden ved at synge. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Ulla Munch.”

Elisabeth Ørsnes Gadegaard

Der er guld at hente!

“Ulla øser af gode fif fra hendes lange karriere som sanger, i løbet af kurset Gå trygt til audition, det er bare at takke og tage imod.

Nu var det så heldigt at jeg samtidig med kurset har gået til sang hos Ulla. Dette var for mig den ultimative kombination. 

Til min foresyngning oplevede jeg at jeg havde et enormt overskud. Intet kunne slå mig ud. Jeg gik roligt ind og sang første runde, og intet gik galt. Alt gik efter planen. Selv de sværeste passager som jeg havde været nervøs for sang jeg bare, uden en eneste rysten på stemmen. Det var fantastisk at opleve dette. Mine indre dommere var borte. De var blevet til venner, der sad og smilte til mig imens jeg sang. Jeg oplevede også at den nervøsitet der kom, kunne jeg bruge til noget positivt. Jeg kunne sejle på den adrenalinbølge, og præstere endnu mere end tidligere. Med smil på læben! Så jeg var lykkelig over at jeg havde brudt den onde cirkel. Jeg vil anbefale Ulla, hendes undervisning og kurser til enhver der føler at I indeholder mere end det I formår at vise ved en performance. Der er guld at hente!”  

Rebecca Forsberg, professionel sanger

Ullas måde at arbejde på er fantastisk behagelig!

“Ulla lytter, er konstruktiv og arbejder systematisk og er hamrende dygtig til at formidle. Man mærker klart, at hun ved hvad hun taler om og at hun selv er musiker.

Hun får folk til at være trygge, så de tør åbne op overfor egne problemstillinger osv. Det var en meget konstruktiv, rørende og god workshop vi oplevede med Ulla Munch og jeg kan varmt anbefale hende til kurser for korledere på alle niveauer!”

Margrete Enevolg og Pia Boysen, Børnekorsakademiet

En kæmpe hjælp

“Jeg tager Ulla´s cd med til kurser og de bliver revet væk. Den er en kæmpe hjælp, når man sidder i den pressede situation. Det kan være svært at koncentrere sig om at få ro på og visualisere, men med cd’en bliver man guidet” Musikeren p.29, maj 2013)

Julie Meile, violinist i DR Symfoniorkesteret og coach

Ro i sindet

“Jeg har haft stor glæde af cd’en, allermest i forbindelse med mit arbejde op til en optagelsesprøve på konservatoriet. Jeg har haft meget svært ved at håndtere eksamens-og prøvesituationer pga.nervøsitet, hvor jeg især har haft brug for at arbejde med mine “indre dommere”. Det var svært for mig at komme i gang med at bruge cd’en, fordi den mindede mig om den situation, som jeg frygtede. Men visualisering af den konkrete situation har været super effektiv og jeg formåede at gå til optagelsesprøve med “ro i sindet” og var meget tilfreds med min præstation.” 

Karoline, konservatoriestuderende

Et godt redskab

“Lytter til Ulla Munch’s CD “Styrk din præstation – visualisering for musikere og andre kunstnere” og kan anbefale den til alle der har brug for et redskab til at arbejde sig igennem sceneskræk og præstationsangst.”

Gitte Degn Calstrup, Sanghuset

Øgede min præstation

“Fik min usikkerhed fjernet ved at bruge cd’en og derved minimeret nervøsitet. Jeg blev rolig, så jeg kunne vise hvad jeg havde forberedt, og øgede min faglige præstation.”

Kia Castholm, logistikøkonom, Copenhagen Business Academy

Som en god ven

“Det var rart at holde åndedrættet og Ulla Munch’s stemme “i hånden” som en god ven, særligt i dagene op til eksamen!”

Mette Bendixen, Zahles seminarium

Vil du høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

4 + 7 =