SangerMedlemsKlubben

SangerMedlemsKlubben

Sangermedlemsklubben er til dig, der drømmer om en smidig og stærk stemme livet igennem. Med varierede og inspirerende klassiske øvelser bliver du holdt på sporet sangteknisk hver måned.

Er du professionel klassisk sanger så får du løbende inspiration til at holde teknikken vedlige i en travl hverdag. Er du underviser, så er der masser af inspiration at hente, så du ikke løber tør for sangtekniske idéer overfor dine elever. Sidst men ikke mindst så giver det dig som sanger tryghed, at du altid har en sangpædagog at spørge til råds i månedens brevkasse.

Fordelen ved en SangerMedlemsklub er, at du kontinuerligt får sangteknisk inspiration. Du kan gense månedens videoer igen og igen, så du får styr på tekniske detaljer.

Min tilgang til sang er meget systematisk og jeg kan godt lide at zoome ind på forskellige dele af sanginstrumentet. Derfor er der hver måned et bestemt sangteknisk tema, som jeg arbejder med i opvarmningen. Temaet bliver derefter også integreret i månedens lied.

Som medlem af SangerMedlemsklubben får du således løbende inspiration til at arbejde med din stemme. Det er inspirerende for dig, der gerne vil vedligeholde stemmen, så du har glæde af den mange år.

Hver måned modtager du videoer med:

 • Intro til Månedens sangtekniske tema
 • Grundig video med åndedræts- og stemmeopvarmningsøvelser, som du har til rådighed hver dag
 • Månedens lied, hvor jeg inspirerer dig til at arbejde med enkelte specifikke tekniske detaljer
 • Brevkasse hvor du kan stille spørgsmål

Hvem kan have gavn af kurset?

 • Professionelle sangere der ønsker sangteknisk inspiration
 • Sangere der vil vedligeholde stemmen, så den fungerer i mange år fremover
 • Dig der har gået til sang, men som nu trænger til frisk inspiration
 • Dig der har rigtig meget at lave som sanger og har brug for enkle basisteknikker, der holder dig
  sangteknisk på sporet
 • Dig der er kordirigent og er dybt afhængig af en velfungerende stemme hele livet igennem.

Venteliste!

SangerMedlemsKlubben optager desværre ikke flere medlemmer pt. Skriv dig på venteliste nedenfor, så vil du få besked, så snart der bliver åbnet for tilgang igen.

Ulla-munch-performance-foredrag

Din underviser

Ulla Munch er klassisk sanger, sangpædagog og mentaltræner. Har mere end 30 års erfaring som solist med førende orkestre i Danmark, ensemblesanger i DR Vokalensemblet og som sangpædagog. Har i ligeså mange år arbejdet som underviser for både professionelle sangere, unge sangere på MGK og dedikerede amatørsangere og i klassisk sangteknik. Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og har en Cand.Phil i musik fra Københavns Universitet.

“Super brugbare kurser!

Jeg synes det har været nogle rigtig gode og fine kurser du har lavet-super brugbare og dejligt man kan tilgå dem når der er tid i kalenderen. Synes du er spot on på de vanskeligheder der kan opstå gennem et sangerliv 🤗. Tusind tak for det 👍.”


Lene Rasmussen, kirkesanger 2024

To typer af månedsabonnementer

#1 Basisabonnement for 249 kr med månedlig online inspiration og brevkasse. INTROPRIS 149 kr 
#2 Soloabonnement for 750 kr. hvor du får basisabonnementet med sangteknisk inspiration + 60 minutters 1:1 undervisning pr måned, online eller ved fysisk fremmøde. Begrænset antal og lektionen afvikles hver måned. INTROPRIS 650 kr

2 x Bonus til dig!

Når du er tilmeldt, får du også adgang til kurset Sådan arbejder du med sangeråndedrættet og til kurset Sangteknisk basistræning.

Har du spørgsmål så send en mail til:mail@ullamunch.dk eller Book en gratis samtale her.

Indvendinger:

#1 Kan man lære noget med et onlinekursus? Ja det kan du godt, især hvis du har stiftet bekendtskab med sangundervisning tidligere. Du får videoer med øvelser som er opbygget pædagogisk, så de er lige til at gå til.

#2 Det er for dyrt! Det koster at vedligeholde, men det kan være endnu dyrere at lade være med at
vedligeholde stemmen. Det kan koste jobs og glæden ved at synge, hvis stemmen ikke fungerer længere.

#3 Jeg gider ikke kun øve teknik! Så er Soloabonnementet det rette for dig, hvor du også får individuel
vejledning på selvvalgt repertoire eller månedens lied.

#4 Udmelding – Det er sikkert besværligt at komme ud af klubben! Det er det ikke. Du sender mig en mail og fra følgende måned er du ude af klubben. Allerede betalt abonnement refunderes ikke. Du har adgang til materialet, så længe du er medlem.

NB: Når alt dette er sagt, så ved både jeg og I at det fysiske møde mellem lærer og elev ikke kan erstattes med onlineundervisning. Men du kan blive inspireret og holdt til ilden gennem onlineundervisning, så din stemme er langtidsholdbar, især hvis du har stiftet bekendtskab med sangundervisning tidligere hos en sangpædagog eller en korleder.

OBS! SangerMedlemsKlubben optager pt. ikke flere medlemmer. Skriv dig på venteliste nedenfor, så vil du få besked, så snart der bliver åbnet for tilgang igen.