Sangteknisk rådgivning for dirigenter og korledere

Er du korleder og kender du det…

– at du rigtig gerne vil kunne fortælle dine sangere, hvordan de skal løse en sangteknisk udfordring, så koret klinger som du vil have det til?

Men hvordan er det nu, at det tekniske skal forklares til en hel gruppe af forskellige stemmer?

Sæt fokus på din egen stemme, så du kan vise og forklare koret, hvad de skal gøre.

I et 1:1 kursusforløb, får du:

 • Grundigt kendskab til egen stemme
 • Inspirerende opvarmningsøvelser
 • Indsigt i, hvordan du kan arbejde med klang i koret
 • Konkrete redskaber til præcisering af vokalfarver og tekstbehandling
 • Opbygning af øvelser ud fra korets daglige repertoire
 • Coaching i forhold til håndtering af kortekniske udfordringer

Du får ikke bare et sangteknisk undervisningsforløb, men et sangteknisk coachingforløb, hvor du har en unik mulighed for at kunne diskutere sangtekniske problemstillinger, som du oplever dem i det daglige arbejde med dit kor.

Men hvad med dine sangere?

Har du tænkt på, at forære dine gode korsangere et sangteknisk uddannelsesforløb? Jeg har gjort det nemt for dig, da din individuelle undervisning nemt kan kobles med en Workshop for det kor du arbejder med. Så du får professionel sparring i forhold til koret som helhed og de enkelte stemmegrupper.

  Utrolig gode værktøjer

  “Sangundervisningen hos Ulla har givet mig utrolig gode stemmepædagogiske værktøjer, både personligt og  i mit professionelle sangpædagogiske arbejde på Sankt Annæ Gymnasiums sangskole, hvor jeg arbejder med både pige- og  drengestemmer og i kor indstuderinger. Min erfaringer er, at de konkrete værktøjer er nemme at forstå  for eleverne og nemme at lære. Sangteknikken giver eleverne rigtig gode sanglige kvalifikationer, da den gradvist udvikler elevernes  stemmer og dermed kvalificerer dem til mange timers korarbejde og til de mange krævende koncerter de medvirker i.”

  Karna Skriver, Sankt Annæ Gymnasium 2015

  Jeg har mere end 30 års erfaring med undervisning. Underviser og rådgiver ugentligt korledere angående pleje og vedligehold af egen stemme. Har været fast underviser på FUKs efteruddannelsesforløb Korlederstemmen for organister og korledere.  Derudover underviser jeg professionelle sangere og korledere på individuel basis.

  Læs nedenfor om de forskellige kursuspakker jeg kan tilbyde. Er der andre modeller, som passer dig bedre, så finder vi ud af det.

  Ring gerne for at få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og dit kor videre med stemmen – 27571259

  Kursuspakke: Sangundervisning – Kor og kordirigent

  Styrk din egen stemme. Test øvelserne på dit kor og slut forløbet af med en korworkshop.

  • 5 timers individuel sangteknisk efteruddannelse og rådgivning for kordirigenten
  • 5 timers workshop, op til 30 sangere, hvor jeg arbejder stemmeteknisk med koret i samarbejde med dirigenten. Der bliver taget udgangspunkt i korets repertoire.

  Sted: Individuel sangundervisning foregår på Granparken 63, 2800 Lyngby. Workshoppen foregår der, hvor koret øver til daglig.

  Pris: 10.995 kr.

   

  Kursuspakke: Sangundervisning – For korsangere

  Stemmetræningsworkshop for korsangere i samarbejde med kordirigenten

  • 5 timers workshop for korsangere med fokus på sangteknik.
  • Sangøvelser der smidiggør sangernes stemmer
  • Insigt i hvordan sangerne kan udvikle deres stemmer
  • I arbejder i workshoppen med eget repertoire og bliver guidet undervejs i forhold til intonation, vokalfarver og korets klang.

  Sted: Korets normale øvelokale.

  Pris: 7.500 kr.  inklusiv transport.

   

  Kursuspakke: Sangundervisning – For kordirigenter

  Styrk din egen stemme, så med sikkerhed kan vise dit kor, hvordan du vil have dem til at synge.

  • 8 timers individuel sangteknisk efteruddannelse og rådgivning

  Sted: Granparken 63, 2800 Lyngby.

  Pris: 5.950 kr.

   

  Få et efteruddannelsesforløb, der kan gøre en stor forskel?

  Ring på 27 57 12 59 for at høre nærmere om kursusindhold eller send en mail til: mail@ullamunch.dk.

  Min baggrund

  Jeg har arbejdet med stemmeteknisk rådgivning for dirigenter og korsangere i over 25 år. For ca. 10 år siden udviklede jeg specialkurser til dirigenter og organister i Roskilde Kirkemusikskoles regi. Denne erfaring kobler jeg med min egen erfaring som professionel sanger og korsanger. Jeg har derfor de bedste forudsætninger for, at give dig præcis de redskaber, du har brug for i din undervisning af dit kor, når du ønsker at styrke korets intonation, kropsholdning og generelle stemmebrug. Min erfaring er, at individuel sangundervisning for dirigenter er den direkte vej til, at løse nogle af de tekniske udfordringer et kor kan have. Kobles kordirigentens undervisningen med sangundervisning for sangerne og evt. en samlet workshop, vil I kunne mærke en forskel i tekstbehandling og klang.

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  2 + 4 =

  Nyhedsbrev

  Få ro til at vise hvad du kan!  Gør som flere hundrede andre, skriv dig op til mit nyhedsbrev. Nul spam. Kun tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til den bedste version af dig selv. Du får med det samme 3 gode tips, du kan bruge til din næste performance! 

  "*" indikerer påkrævede felter

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.