Sangundervisning

Få en sangstemme du kan stole på!

Solosangundervisning skal i mine øjne være sjov og lærerig på samme tid. Med en legende tilgang arbejder du i sangundervisning med krop og stemme, så du får styrket og udvilket din sangstemme. Stemmen er et instrument, der er helt tæt forbundet med dig og din krop. Det giver derfor en fantastisk frihed glæde ifordig, når du synger, hvis du både fintuner og styrker stemmen. Så kan du bruge stemmen solistisk, præcis i den sammenhæng, hvor du har brug for det. 

  “Det er nemmere at synge end nogensinde!

  Ullas viden og sangundervisning har kort sagt givet mig en helt ny stemme. De tekniske problematikker som mine tidligere undervisere desværre ikke har kunnet hjælpe mig med, har Ulla og jeg løst. Så nu har jeg en stemme med meget større teknisk ballast. Stemmen er mere fri og det har gjort det meget nemmere for mig at synge, end det nogen sinde har været før.

  Ulla Munch er udover at være en fantastisk og meget vidende underviser også et meget empatisk og venligt menneske. Det er tillidsvækkende i en undervisningssituation, hvilket er utrolig vigtigt i udviklingen af ens stemmeinstrument. Ulla er ligeledes dygtig til at coache mig som sanger i forhold til hvilket repertoire, der passer godt til der, hvor min stemme er.”

   Kiki Brandt, sopran

  Hvordan foregår det?

  Den første sanglektion starter med at vi tager en snak om, hvad du gerne vil opnå med din undervisning. Derefter går vi ígang med at udforske stemme og krop for til sidst i timen at lægge en plan for den videre undervisning. 

  Der vil fra gang til gang være hjemmearbejde, når du går til solosang. Det forgår ved at vi laver små film eller lydoptagelser undervejs, så du helt præcist ved, hvordan du skal øve og hvor meget du skal øve fra gang til gang. 

  Undervisningen foregår i mit undervisningslokale i Lyngby, Granparken 63, 2800 Kongens Lyngby eller tirsdage i Kammerklubben, Ørnevej 69, 2400 KBH NV, hvor jeg underviser fra 14.30-17.00.

  Sådan kommer du i gang:

  Book en tid til en gratis samtale nedenfor. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Her hører jeg lidt om, hvad du har af ønsker, tanker og mål. Derefter lægger vi en plan, der er skræddersyet til dig og dit behov.

  Book tid her:

  Ulla-munch-performance-foredrag

  Din underviser

  Ulla Munch er klassisk sanger, sangpædagog og mentaltræner. Har mere end 30 års erfaring som solist med førende orkestre i Danmark, ensemblesanger i DR Vokalensemblet og som sangpædagog. Har i ligeså mange år arbejdet som underviser for både professionelle sangere, unge sangere på MGK og dedikerede amatørsangere og i klassisk sangteknik. Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og har en Cand.Phil i musik fra Københavns Universitet.