Få ro til at tale foran andre!

Få kropslig autoritet og mental ro før du taler foran andre

– uanset om det er en powerpoint præsentation, et møde eller til en konference!

 • Tøver du med at stille dig op foran andre?
 • Har du stor faglighed, du gerne vil formidle?
 • Drømmer du om ro og overskud til at præsentere det du kan?

Personlig gennemslagskraft, kropslig autoritet og mental ro er færdigheder du kan træne. Lær, hvordan du i tiden før en vigtig præsentation, systematisk kan skabe kropsligt og mentalt overskud ved hjælp af vejrtrækningsbaseret mentaltræning. Teknikken giver dig ro i kroppen og fokuserer dine tanker.

Med et individuelt kursus får du effektive metoder til få styr på krop og tanker før du laver en præsentation for din chef, samarbejdspartnere eller dine kolleger. Skridt for skridt bliver du introduceret for konkrete og praktiske redskaber, der hjælper dig med at eliminere indre kritikere, så tankemylderet ikke tager over. 

Få ro til at kommunikere klart og tydeligt, så du bliver hørt og husket.

Med et 1:1 kursus får du styr på alle de parametre en performance består af. Du træner praktiske færdigheder, der giver dig ro, selvtillid og selvsikkerhed, når du stiller dig op overfor andre.

Løbende integrerer du forskellige teknikker, der styrker kropssprog og mental robusthed – teknikker der baserer sig på seneste videnskabelige viden og er sammensat på baggrund af min erfaring som professionel sanger, performer og mentaltræner. Forløbet bliver100% tilpasset dine behov og vi finder i fællesskab frem til, hvad der vil styrke lige præcis din performance. 

Få en professionel performers bedste teknikker.

Du kommer til at arbejde med:

 • Kropslig autoritet
 • Overbevisende stemmebrug
 • Vejrtrækning, der reducerer nervøsitet
 • Eliminering af indre dommere
 • Mentaltræning i form af visualisering, der forbereder dig mentalt.
 • Bevidsthed om, hvordan du kan integrere teknikkerne i din hverdag

   Nu glæder jeg mig til møderne

  “Efter et kort, men meget intensivt træningsforløb hos Ulla, hvor jeg lærte metoder til at styre min nervøsitet, mit kropssprog og planlægge/gennemføre møder for mine medarbejder og mine lederkollegaer i Sverige, føler jeg selv, at have opnået indre ro, overskud og gennemslagskraft på mine møder. Jeg føler nu meget mere, at det er mig, der styrer mødet, er lederen, svarer roligt på spørgsmålene, begynder og afslutter møderne ordenligt og holder tidsrammen så nogenlunde. Ja, og jeg kan lige så godt indrømme det – glæder mig lidt til møderne!  

  Er du en lidt introvert ingeniørleder, som jeg, så tag du roligt fat i Ulla Munch – det gør ikke ondt.”

  (H.H, chefingeniør i et større internationalt firma)

  Hvem kan have glæde af kurset?

  Ingeniører, IT-specialister, jurister, Ph.D studerende og andre, der skal repræsentere firmaet til konferencer eller lave powerpoint præsentationer for kolleger, chefer og samarbejdspartnere. Jeg arbejder med 360° graders performancetjek, så du får maximalt udbytte af kurset, som vil løfte din performance.

  Hvordan foregår det?

  Alle kurser planlægges individuelt og foregår 1:1.

  Forløbet starter altid med 1 times introduktion og uddybning af dine ønsker til kurset. Derefter kan undervisningen for eksempel deles op på sessions af 4-5 opfølgende sessions på 60 min. Kurset løber over cirka 3 måneder og der må påregnes tid til hjemmearbejde.

  Send mig en besked via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at opgive mail og telefonnummer.

  Undervisningssted: Granparken 63, 2800 Lyngby eller på din arbejdsplads efter særskilt aftale og beregning.

  Jeg har mange års erfaring med at rådgive professionelle performere indenfor præsentationsteknik. Med sin store indsigt i mentaltræning samt stemmetræning, kan jeg lave et fuldstændig skræddersyet forløb til dig, som er enkelt og systematisk at gå til.

  Læs også om Stemmetræning for erhvervsfolk.

  Vil du høre mere?

  Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  7 + 3 =