Talentundervisning

Trygt sangundervisningsforløb til børn

Børn og unge der skal til optagelsesprøve i DR juniorkor, DR Børnekoret, DR Pigekoret eller til folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium, fortjener den bedste sangundervisning.

Med fokus på glæden ved synge, arbejder jeg med en legende tilgang til sangundervisningen. Stemmen åbnes op og barnet bliver fortrolig med stemmens lyd ved hjælp af opvarmningsøvelser. Derefter arbejder vi med forskellige sange, taler om teksten og fornemmer med sanserne, hvordan udtrykket i musikken skal være. Igennem et forløb bliver barnet trygt ved at bruge sin stemme solistisk og er derved tryg ved at gå til optagelsesprøve på de enkelte institutioner.

Jeg underviser barnet i solosang, så det mestrer at synge de opgaver, der kræves til de enkelte optagelsesprøver. Når dit barn går til sang, indgår der i undervisningen:

  • Sangteknik og sangtekniske øvelser
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Spontan eftersyngning og at klappe rytmer
  • Udtryk og formidling af tekst i de mange sange barnet skal kunne
  • Bladsang og nodekendskab til DR juniorkor og Dr Pigekor
  • Tostemmighed til optagelse i DR juniorkoret og Pigekoret
  • Mentaltræning, så barnet får styr på eventuel nervøsitet

Hvert enkelt barn udforsker og opbygger undervejs sin egen stemme og det er en fryd at opleve, hvordan stemmen bliver en naturlig del af dem.

Hvordan foregår det?

Den første session starter altid med at vi tager en kort snak om, hvad det vil sige at skulle til optagelsesprøve. Derefter går vi ígang med at udforske stemme og krop for til sidst i timen at lægge en plan for den videre sangundervisning.

Der vil fra gang til gang være hjemmearbejde. Det forgår ved at vi laver små film eller lydoptagelser undervejs, så barnet helt præcist ved, hvordan der skal øves og hvor meget der skal øves fra gang til gang.

Sted

Mit undervisningslokale i Brede, Granparken 63, 2800 Kongens Lyngby eller i Kammerklubben, Ørnevej 69, 2400 KBH NV, hvor jeg underviser tirsdage 14.30-17.00

Baggrund

Ulla Munch har mere end 30 års erfaring som professionel solist og solosangsunderviser. Med sin brede faglige baggrund bygger Ulla undervisningen på med teknisk og musikalsk indsigt, så sangundervisningen bliver overskuelig og systematisk for børnene. Derudover kan Ulla sørge for, at de unge også får styr på nervøsiteten, da hun er specialist i mentaltræning til musikere.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

14 + 1 =