Fra øvelokale til scene

Sådan brænder du igennem

– overfor juryen hver gang!

Du fortjener at være den bedste udgave af dig selv, hver gang du går til audition eller konkurrence. Intet mindre, da det både tager tid og koster penge at blive 100% klar. Alle musikeres skræk er:

  • At gå på scenen og allerede fra start være ved at brænde sammen af nervøsitet.
  • At blive fanget i strøm af fejl, som gør det umuligt at formidle det musikalske budskab.
  • At miste koncentration og overblik, så det er uoverskueligt at komme tilbage på sporet udtryksmæssigt, musikalsk og teknisk.

Forestil dig, at sådan behøver det ikke være.

Med mentaltræningskurset Fra øvelokale til scene får du den ultimative guide til at bygge bro mellem øvelokale og scene. Du arbejder med teknikker, som på mikroplan klæder dig på til at møde juryen med overskud. Du arbejder med:

#1 Hvad lægger en jury mærke til? Du får en specialudviklet Tjekliste til professionelle musikere, som inspirerer til at arbejde meget systematisk i din forberedelsesperiode

#2 Visualisering, som er et af de mest kraftfulde mentaltræningsværktøjer, som du skal glæde dig til at lære at bruge.

#3 Storytelling, som er et unikt koncentrationsredskab. Slut med at opleve at tankerne flyver undervejs.

Når først du kender disse teknikker, så behøver du ikke frygte nervøsitet. Du lærer at acceptere, at den altid vil være tilstede, når der er noget på spil for dig. Men ikke nok med det, du lærer at se nervøsiteten som en god energi, der giver dig ekstra drive til din konkurrence eller audition. Du har adgang i til kurset i et helt år fra købsdato.

PRIS for 1 års adgang til kurset: 775 kr. 

Hvem har glæde af kurset?

Kurset Fra øvelokale til scene er til:

  • Professionelle musikere, der søger job ved at gå til konkurrencer og auditions
  • Unge musikere der søger optagelse på landets konservatorier
  • Musikere, som er trætte af, at blive overmandet af nervøsitet, bedst som det hele skal spille sammen.

Med kurset teknikker vil du opleve, at det ikke behøver være en tilfældighed, om du brænder igennem eller ej foran juryen. Du har ikke brug for at gamble med din tid og forberedelse. Når du er grundigt forberedt mentalt, teknisk og musikalsk, så har du de bedste odds for at være toptunet til konkurrencedagen. Som professionel musiker, som har brug for at vise hvad du kan. Hånden på hjertet – det er et stort arbejde at forberede sig til konkurrencer hver eneste gang, så derfor har du enormt meget at vinde ved at arbejde med mentalttræning parallelt med din tekniske og musikalske forberedelse.

*Du kan også betale kurset i 2 rater. Vælg den løsning, der passer dig, når du er inde på kursusplatformen.

Jeg deler i kurset mine mange erfaringer med dig

Mit navn er Ulla Munch, jeg er professionel sanger og har arbejdet som sådan i 30 år. Jeg har selv stået foran en jury adskillige gange i mit liv som professionel sanger. Derudover har jeg siddet i jury i DR Vokalensemblet og DR Koncertkoret, så jeg kender hele processen.

Jeg er specialist i mentaltræning og har igennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med hjælpe professionelle musikere med at få RO til at vise hvad de kan. Jeg rådgiver blandt andet professionelle musikere ved Det Kgl. Teater og unge musikere på vej til auditions og konkurrencer. Derudover  underviser jeg fast på Syddansk Musikkonservatorium.