C.E.F.Weyse

Komponist, organist og hofmusiker

Hør historien om den forældreløse dreng, der som 15-årig blev sendt fra Hamborg til København for at studere musik. Om hans ulykkelige kærlighed til den smukke Julie Tutein, som gjorde, at han ikke komponerede i flere år.

1807 hører Weyse Mozarts opera Don Juan, og det bliver et centralt vendepunkt, da det atter tænder komponisten i ham. Han komponerer derefter med energi og entusiasme og får stor betydning for musiklivet i Danmark.

Ulla Munch synger hans smukke sange og salmer akkompagneret af Charlotte Dagnæs-Hansen, der fortæller om Weyses liv og nogle af de mennesker, der fik betydning i hans liv.

Hør også om nogle af de forfattere, hvis digte Weyse satte i musik og om hans samarbejde med digteren B. S. Ingemann. Samtidig bliver der rig lejlighed til at synge nogle af de mest kendte sange.

Varighed: 2,5 timer

Pris: 9.000 kr. inklusiv transport

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der bevæger sig fra intime kammermusikalske koncerter og liedkoncerter til samarbejde med det anerkendte barokensemble Enghave Barok. Har i mange år sunget I DR Vokalensemblet og som solist i værker af Bach, Hândel og Mozart. 

Charlotte Dagnæs-Hansen er organist i Præstø og Skibinge Kirker. Hun er desuden en særdeles levende fortæller og en flittig foredragsholder over musikalske og litterære emner.

Send os en besked via kontaktformualren, hvis du vil høre nærmere om foredraget. 

    Vil du høre mere?

    Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

    8 + 12 =