Stemmetræning

Har du brug for at udvikle din stemme, så den kan præcis det, du gerne vil have den til?

I min undervisning, får du den professionelle performers bedste stemmetræningsteknikker til, hvordan du får en stærk og udtryksfuld stemme, som honorerer præcis de krav du stiller til den i din dagligdag. Jeg arbejder procesorienteret og målrettet, så du efter et forløb virkelig kan mærke en forskel på din stemme. Din stemme er en stor del af at føle dig tryg, når du arbejder med præsentationsteknik i forbindelse med powerpoint fremlæggelser, foredrag og undervisningsforløb.

Min faglige baggrund er både specialiseret og bred, da jeg er uddannet sanger og sangpædagog på Det Fynske Musikkonservatorium og derudover har en Cand. Phil i Musikvidenskab fra Københavns Universitet, hvor jeg specialiserede mig i performance og stemmebrug på overbygningen. Jeg orienterer mig løbende i forhold til ny forskning indenfor stemmebrug, så du er sikker på, at få den bedste vejledning

Undervisning er en hjertesag og jeg har i over 25 år undervist hundredevis af sangere, dirigenter, præster og erhvervsfolk i sund stemmebrug.

Jeg kan tilbyde dig et effektivt forløb, hvor du fra første gang får indblik i effektive øvelser. Læs mere: Stemmetræning for erhvervsfolk

    Vil du høre mere?

    Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

    13 + 8 =