RO til at vise hvad DU kan

Boost din selvtillid med  mentaltræning

Onlinekurset Få RO til at vise hvad DU kan er et intensivt procesorienteret kursus, der er udviklet specielt til dig, der er professionel kunstner. Her vil du lære, hvordan du trin for trin kan bygge dig selv op mentalt før din næste audition eller konkurrence, men kurset er lige så anvendeligt, når du skal til eksamen eller står over for en koncert.

I løbet af de fire uger kurset varer, introducerer jeg dig gradvist for mange forskellige afprøvede teknikker, der vil styrke din performance. Jeg tager udgangspunkt i at styrke din kropslige autoritet, fundamentet for at du kan gå selvsikkert ind foran juryen til audition eller dit publikum til en koncert. Derefter bygger jeg kurset op trin for trin ved at du får konkrete redskaber, som gør dig i stand til at opbygge din egen selvtillid. Du får et modul om ugen i de fem uger, kurset varer.

Frygter du at blive nervøs?

Der findes ikke nogen mere ensom måde at performe på, end auditions. Du alene står til ansvar for, hvordan forløbet kommer til at foregå. Og ikke nok med det, juryen er betalt for at dissekere alt hvad du byder på.  Så når du udfordrer dig selv i form af auditions og konkurrencer, vil kroppen intuitivt beskytte dig. Er det den gode nervøsitet, der gør dig klar til at vise hvad du kan, er der ingen problemer. Men er du én af de mange kunstnere, der frygter din krops reaktioner til din næste audition, til trods for at du er velforberedt, så vil kursets fire ugers træning kunne gøre en stor forskel for dig.

Kurset indeholder følgende 4 moduler:

 1. Kropslig autoritet og vejrtrækning som indre forankring
 2. Visualisering og  opgør med ”de indre kritikere”
 3. Koncentration og mentalt fokus
 4. Spilleglæde og motivation samt Evaluering og proces.

   Guldgrube af gode øvelser og tips

   “Modulerne indeholder en guldgrube af gode øvelser og tips til, hvordan du stiller skarpt på din performance. Jeg oplevede virkelig, at den nervøsitet der kom på konkurrencedagen, kunne bruges positivt. Jeg kunne sejle på en adrenalinbølge og præstere endnu mere end tidligere. Fordi Ulla i løbet af kurset øser gavmildt af gode fif fra sin egen lange karriere som professionel musiker, så det er bare at takke og tage imod. Jeg vil derfor anbefale Ulla, hendes undervisning og kurser, til alle jer, der føler at I indeholder mere end det I formår at vise ved en performance.”

   Rebecca Forsberg, professionel sanger

   Trin for trin

   Til hvert modul får du en intro til ugens emne og øvelser, som du har mulighed for at gå i dybden med i de kommende dage. Der er både kropslige øvelser og skriftlige øvelser. Derudover får du mindst én lydfil om ugen, som vil understøtte dit arbejde.  Du bliver guidet hele vejen og trin for trin bygger du dig selv op mentalt.

   Hvorfor strækker kurset sig over fem uger?

   Det skyldes, at det tager tid at ændre og tillægge sig nye vaner. Og du har sikkert hørt det før, at du fx kan ændre kostvaner over minimum 4 uger, træne din første 5 km over 4-8 uger eller lignende. Fordelen ved de fem uger er, at du:

   1. Forærer dig selv et procesorienteret kursus, hvor du fordyber dig i mentaltræning
   2. Har mulighed for at mærke efter, hvordan du gradvist opbygger din kropslige autoritet
   3. Lagrer dine nye færdigheder både mentalt og fysisk, så du danner en effektiv bro mellem din forberedelse og din præstation.

   Kom godt i gang og nyd din proces

   Kurset er procesorienteret, og du vil få rigtig meget ud af kurset, hvis du afsætter tid af til øvelserne. Du skal du regne med at bruge minimum 30 minutter om dagen til ugens øvelser, så du virkelig får dem ind under huden.

   Gå derfor professionelt til værks og beslut dig for, hvornår på dagen du vil forære dig selv tid til at tage på kursus!

   Jeg ved, det kan være svært at afsætte tid i dagligdagen, men forær dig selv tiden som om det var en gave, du omsorgsfuldt giver dig selv.

   Du kan fx starte dagligt med at styrke din kropslige autoritet og vælg derefter, om du vil arbejde med en lydfil eller med skriftlige øvelser og slut dagen med at anerkende det arbejde du har gjort.

   Der er rigtig mange muligheder for at arbejde procesorienteret. Jeg giver dig her i kurset de bedste afprøvede teknikker og jeg håber du vil lade dig inspirere i løbet af de næste 5 uger.

   Pris 1597 kr.

   Rigtig god fornøjelse med kurset!

   Du kan betale kurset i 2 eller 3 rater. Vælg den løsning, der passer dig, når du er inde på kursusplatformen.

   Vil du høre mere?

   Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   4 + 6 =