Tit er jeg glad!

Kender du følelsen af, at sidde i forårssolen en søndag morgen og synge B.S. Ingemanns I østen stiger solen op?

Det er stadig én af de mest populære og brugte salmer i Danmark, selvom teksten er skrevet for næsten 200 år siden – og B.S.Ingemanns hitparade er lang. Den strækker sig fra elskede sange som I sne står urt og busk i skjulDejlig er jorden, Fred hviler over land og by til aftensalmen Der står et slot i Vesterled.

B.S.Ingemann havde dog også en noget mere svulstig digterisk side. Kærlighedsaffæren mellem Sulamith og Salomon beskriver han i intet mindre end 34 erotiske digte. Til foredraget får du et skønt udvalg af historien, sat i musik af Lange – Müller og J.P.E. Hartman. 

Charlotte Dagnæs-Hansen fortæller om tiden, Ingemann og poesien. Ulla Munch synger og du også selv rig lejlighed til at synge nogle af de smukke sange undervejs i foredraget.

Varighed: 2,5 timer

Pris: 9000 kr. inklusiv transport

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der bevæger sig fra intime kammermusikalske koncerter og liedkoncerter til samarbejde med det anerkendte barokensemble Enghave Barok. Har i mange år sunget I DR Vokalensemblet og som solist i værker af Bach, Hândel og Mozart. 

Charlotte Dagnæs-Hansen er organist i Præstø og Skibinge Kirker. Hun er desuden en særdeles levende fortæller og en flittig foredragsholder over musikalske og litterære emner.

Musikalsk buket!

“Charlotte Dagnæs-Hansen og Ulla Munch besøgte Antvorskov Kirke d 2. oktober, hvor de mødte en interesseret og lyttende forsamling med en veloplagt og top professionel ”musikalsk buket” om Ingemann.

Med nærvær og humor tog de forsamlingen med på en spændende rejse i Ingemanns liv. De to rejseførere var oplysende og charmerende. Deres optræden var livgivende, indsigtsfuld og klog. De viste med stor sikkerhed og akkuratesse, at de var såvel – overordentlig velbevandret i den historiske Ingeman – som i den vidunderlige musikaske verden hans salmedigtning er indlejret i. Charlotte Dagnæs-Hansens fortælleevne er båret af en veltrænet professionel retorik – og det er tydeligt, at Ulla Munch henter sin store styrke i såvel naturtalent som en operauddannelse. Tilhørerne gik opløftede derfra med lutter gode minder om en fin kunstnerisk aften.”

Sine Sofie Sørensen, sognepræst Antvorskov kirke

Vil du høre mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf.nr.: 27571259. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

4 + 12 =