joostrap business

facebook linkedin     

Få et trygt sangundervisningsforløb for dit barn

Børn og unge der skal til til optagelsesprøve i DR juniorkor, DR Børnekoret, DR Pigekoret eller til folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium, fortjener den bedste sangundervisning.

Med fokus på glæden ved at synge, arbejder jeg med en legende tilgang til sangundervisningen. Stemmen åbnes op og børnene bliver fortrolig med stemmens lyd ved hjælp af opvarmningsøvelser. Derefter arbejder vi med forskellige sange, taler om teksten og fornemmer med sanserne, hvordan udtrykket i musikken skal være. Igennem et forløb bliver børnene trygge ved at bruge deres stemme solistisk og er derved trygge ved at gå til optagelsesprøve på de enkelte institutioner.

Jeg underviser børnene i solosang, så de mestrer at synge de opgaver, der kræves til de enkelte optagelsesprøver. Når dit barn går til sang, indgår der i undervisningen:

  • Sangteknik og sangtekniske øvelser
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Spontan eftersyngning og at klappe rytmer
  • Udtryk og formidling af tekst i de sange børnene skal kunne
  • Bladsang og nodekendskab for DR juniorkor og Dr Pigekor
  • Tostemmighed til optagelse i DR juniorkoret og Pigekoret
  • Mentaltræning, så barnet får styr på eventuel nervøsitet

Hvert enkelt barn udforsker og opbygger undervejs sin egen stemme og det er en fryd at opleve, hvordan stemmen bliver en naturlig del af dem.

Hvordan foregår det?

Den første session starter med at vi tager en kort snak om, hvad det vil sige at skulle til optagelsesprøve. Derefter går vi ígang med at udforske stemme og krop for til sidst i timen at lægge en plan for den videre sangundervisning. 

Der vil fra gang til gang være hjemmearbejde. Det forgår ved at vi laver små film eller lydoptagelser undervejs, så barnet helt præcist ved, hvordan der skal øves og hvor meget der skal øves fra gang til gang.

Sted: Undervisningen foregår i mit lokale på Granparken 63, 2800 Lyngby.

Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til 27571259 for at høre nærmere om Talentundervisning i sang.

Baggrund

Ulla Munch har mere end 30 års erfaring som professionel solist og solosangsunderviser. Med sin brede faglige baggrund bygger Ulla undervisningen op med teknisk og musikalsk indsigt, så sangundervisningen bliver overskuelig og systematisk for børnene. Derudover kan Ulla sørge for, at de unge også får styr på nervøsiteten, da hun er specialist i mentaltræning for musikere. 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.