joostrap business

facebook linkedin     

Som professionel sanger har du brug for den bedste sangundervisning, så du har et instrument, du altid kan stole på!

Du kender følelsen - der er ikke noget så dejligt som at opleve, at sangstemmen dag efter dag er smidig, fleksibel og klinger præcis som du gerne vil have den til.

Som professionel sanger oplever du sikkert også ind imellem, at det er en udfordring at få dette instrument til at honorere alle de krav der er til det i dagligdagen. Det kan skyldes mange ting, da vi som sangere lever med vores instrument på godt og ondt. Stemmen kan blive slidt pga sygdom og har brug for genoptræning. Eller måske oplever du, at stemmer mangler fleksibilitet. Men fortvivl ikke, da der er rigtig meget du kan gøre med stemmetræning, for at blive ved med at have en supergod sangteknik, som du kan stole på.

Jeg tager i min sangundervisning højde for, at stemmer forandrer sig hele livet igennem.

Sammen finder finder vi ud af, præcis hvad du har brug for, så du på en effektiv og fokuseret måde, kan pleje og opbygge dette instrument. I et kursus med sanglektioner får du redskaber, der gør din stemme:

  • Udtryksfuld
  • Smidig og stærk i både højden og dybden
  • Teknisk til at stole på, uanset repertoire
  • Et åndedræt, der støtter stemmer på bedste vis

Mit udgangspunkt er klassisk sangundervisning, nærmere betegnet den klassiske italienske bel-canto teknik, der som udgangspunkt baserer sig på et messa-di voce. En uovertruffen teknik, fordi den giver dig det bedste fundament, både i dagligdagen og når du skal til auditions og konkurrencer.

COVID 19 forholdsregler

Undervisningen foregår i trygge rammer. Alle sangere spritter hænder ved ankomst.  Undervisning på 2-3 meters afstand samt grundig udluftning mellem hver sanger.

Jeg fik sangglæden tilbage.

Ulla Munch er en meget kompetent og engageret underviser. Hun er i besiddelse af en bred faglig kan, både inden for sangteknik (kombineret med en stor indsigt i stemmens funktion og fysiolog) og inden for musikalitet og pædagogik. Dertil kommer et bredt repertoirekendskab. Der er blik for den enkelte elevs personlighed, og Ulla formidler sangteknikken på konkret og præcis måde, så man får brugbare værktøjer, man kan anvende igen og igen.

Timerne er meget inspirerende og lærerige og indeholder altid relevante øvelser målrettet de tekniske udfordringer, man har på et givet tidspunkt. Ulla hører selv de mindste nuancer og har kvalificeret bud på, hvad problemerne skyldes og hvordan, de kan løses.

Ulla Munch har udviklet sit eget program til at afhjælpe præstationsangst. Selv har jeg, efter i mange år at have kæmpet mod præstationsangst, haft stort udbytte af Ullas ekspertise også inden for dette område. Dette kombineret med de altid giver og motiverende sangtimer har i den grad bidrag til, at jeg igennem de sidste 3 års sangundervisning, har genvundet glæden ved synge. (Elisabeth Ørsnes Gadegaard, professionel sanger)

Oplev en systematisk sangundervisning der giver dig frihed til at udtrykke dig musikalsk - fra det fineste piano til det mest dramatiske forte?

I fælleskab udfordrer vi stemmer, så du er sikker på at have et top professionelt instrument.

Du er meget velkommen til at booke en gratis samtale , for at høre nærmere.

Kontakt: 27 57 12 59 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere.

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.