joostrap business

facebook linkedin     

Sangteknisk Sommerboost

Få 3x45 minutters sangundervisning for 1395 kr. i august måned

 • Få ny sangteknisk inspiration?
 • Få finpudset teknikken, før den kommende sæson?
 • Få ny inspiration til at arbejde videre sangteknisk.

Sangteknisk Sommerboost er et kort og intensivt forløb. Du arbejder selvstændigt imellem de tre sessioner sangtekniske øvelser, der styrker og smidiggør stemmen. Undervejs arbejder du selvfølgelig også med repertoire, der understøtter det tekniske arbejde. 

Der er mulighed for at få tilsendt videoer efter de enkelt sessions, med tekniske detaljer, som du kan arbejde videre med selv.

Onlineundervisning er også en mulighed, hvis det er mere smidigt for dig. 

Hvordan foregår det?

 • Du tilmelder dig, ved at sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 • Når kurset er betalt booker du via min online bookingkalender.
 • Sted: Mandage foregår undervisningen i Kammerklubben, Ørnevej 69, 2400 København NV. Alle øvrige dage foregår undervisningen i Brede, Granparken 63, 2800 Lyngby
 • Undervisningen skal være afsluttet 1/9.

OBS: Undervisningen foregår i trygge rammer. Afsprittet nodestativ og med 2-3 meters afstand samt grundig udluftning mellem hver sanger.

Som professionel sanger har du brug for den bedste sangundervisning, så du har et instrument, du altid kan stole på!

Du kender følelsen  - der er ikke noget så dejligt som at opleve, at sangstemmen dag efter dag er smidig, fleksibel og klinger præcis som du gerne vil have den til.

Som professionel sanger oplever du sikkert også  ind imellem, at det er en udfordring at få dit instrument til at honorere alle de krav der er til det i dagligdagen. Det kan skyldes mange ting, da vi som sangere lever med vores instrument på godt og ondt. Den kan blive slidt pga sygdom og har brug for genoptræning. Eller måske oplever du, at stemmen mangler fleksibilitet. Men fortvivl ikke, da der er rigtig meget du kan gøre med stemmetræning, for at blive ved med at have en super god sangteknik, som du kan stole på.

I min sangundervisning tager jeg højde for, at stemmen forandrer sig hele livet igennem.

Sammen finder vi ud af, præcis hvad du har brug for, så du på en effektiv og fokuseret måde, kan pleje og opbygge dit instrument. I et kursus med sanglektioner får du redskaber,der gør din stemme:

 • Udtryksfuld
 • Smidig og stærk i både højden og dybden
 • Teknisk til at stole på, uanset repertoire
 • Et åndedræt, der støtter stemmen på bedste vis

Mit udgangspunkt er klassisk sangundervisning, nærmere betegnet den klassiske italienske bel-canto teknik, der som udgangspunkt baserer sig på et mezza-di voce. En uovertruffen teknik, fordi den giver dig det bedste fundament, både i dagligdagen og når du skal til auditions og konkurrencer.

Jeg fik sangglæden tilbage.

Ulla Munch er en meget kompetent og engageret underviser. Hun er i besiddelse af en bred faglig kunnen, både inden for sangteknik (kombineret med en stor indsigt i stemmens funktion og fysiolog) og inden for musikalitet og pædagogik. Dertil kommer et bredt repertoirekendskab. Der er blik for den enkelte elevs personlighed, og Ulla formidler sangteknikken på konkret og præcis måde, så man får brugbare værktøjer, man kan anvende igen og igen.

Timerne er meget inspirerende og lærerige og indeholder altid relevante øvelser målrettet de tekniske udfordringer, man har på et givet tidspunkt. Ulla hører selv de mindste nuancer og har kvalificerede bud på, hvad problemerne skyldes og hvordan, de kan løses.

Ulla Munch har udviklet sit eget program til at afhjælpe præstationsangst. Selv har jeg, efter i mange år at have kæmpet mod præstationsangst, haft stort udbytte af Ullas ekspertise også inden for dette område. Dette kombineret med de altid givende og motiverende sangtimer har i den grad bidraget til, at jeg igennem de sidste 3 års sangundervisning, har genvundet glæden ved at synge. (Elisabeth Ørsnes Gadegaard, Professionel sanger)

Oplev en systematisk sangundervisning der giver dig frihed til at udtrykke dig musikalsk – fra det fineste piano til det mest dramatiske forte?

I fælleskab udfordrer vi stemmen, så du er sikker på at have et top professionelt instrument.

Du er meget velkommen til at booke en gratis samtale, for at høre nærmere.

Kontakt: 27 57 12 59 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere.

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.