joostrap business

facebook linkedin     

Få en sangstemme du kan stole på!

Solosangundervisning skal i mine øjne være sjov og lærerig på samme tid. Med en legende tilgang arbejder du i sangundervisning med krop og stemme, så du får styrket og udvilket din sangstemme. Stemmen er et instrument, der er helt tæt forbundet med dig og din krop. Det giver derfor en fantastisk frihed at blive tryg ved at bruge stemmen solistisk, præcis i den sammenhæng, hvor du har brug for det. 

Hvordan foregår det?

Den første sanglektion starter med at vi tager en snak om, hvad du gerne vil opnå med din undervisning. Derefter går vi ígang med at udforske stemme og krop for til sidst i timen at lægge en plan for den videre undervisning. 

Der vil fra gang til gang være hjemmearbejde, når du går til solosang. Det forgår ved at vi laver små film eller lydoptagelser undervejs, så du helt præcist ved, hvordan du skal øve og hvor meget du skal øve fra gang til gang.

Sted: Undervisningen foregår alle ugens dage i mit lokale på Granparken 63, 2800 Lyngby undtagen tirsdag, hvor undervisningen foregår i Kammerklubben, Ørnevej 69, 2400 Kbh NV

Du kan vælge mellem følgende undervisning:

Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til 27571259 for at høre nærmere om sangundervisning.

 

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.