joostrap business

facebook linkedin     

- For forskere, advokater, ingeniører, Ph.D studerende og andre der vil booste deres gennemslagskraft

Forestil dig, at du oplever energi, når du taler foran andre. Du signalerer overskud. Du har dine tilhøreres fulde opmærksomhed. 

Med kendskab til teknikkerne bag personlig gennemslagskraft  kan du kommunikere klart og tydeligt, styrke din autoritet og øge din synlighed. Du vil gøre indtryk på din modtager og sætte aftryk på din organisation.

Personlig gennemslagskraft er en færdighed, du systematisk kan træne og styrke, ligesom du kan træne dig op til at løbe 5, 10 eller 42 kilometer. 

Praksisorienteret kursus

Vi tilbyder et løsningsorienteret og praksisbaseret kursus med fokus på krop og stemme. I løbet af kurset arbejder du systematisk og strategisk med blikkets, kropssprogets og stemmens betydning for din præsentation. Du lærer dit performative potentiale at kende gennem praktiske øvelser og simulerede situationer fra virkeligheden. Du får effektive redskaber, som giver dig gennemslagskraft, ro og autoritet, når det gælder.

Hvem kan få glæde af kurset?

Workshoppen henvender sig dig, der igennem længere tid har overvejet at styrke din gennemslagskraft. Måske er du forsker, advokat, ingeniør, arkitekt eller andet. Med udgangspunkt i individuelle behov arbejder vi med velafprøvede og effektive redskaber til at styrke og variere den enkeltes performance, i overensstemmelse med personlighed og ambitioner. 

Få konkrete værktøjer med hjem

Med udgangspunkt i dine erfaringer arbejder vi med konkrete værktøjer:

  • Kropslig autoritet
  • Stemmetræning, der giver klar stemmeføring
  • Vejrtrækningsøvelser, der modvirker nervøsitet
  • Visualisering, der giver ro og fokus før du går på.

I denne workshop får du en unik lejlighed til at udforske og træne forskellige aspekter ved din professionelle performance.  

Tak fordi I har gjort mig meget bedre til at præsentere!

Stor tak for et meget fint kursus, "Presentation with confidence". Jeg fik afholdt mine to planlagte foredrag i slutningen af oktober, og jeg kunne tydeligt mærke, at jeres kursus (sammen med Ullas CD) havde givet mig et meget effektivt rygstød, der gjorde mine præsentationer langt bedre end de plejer at være -og de plejede faktisk slet ikke at være dårlige:-) Selvom syge børn og andre forhindringer virkelig besværliggjorde min forberedelse i dagene op til, og jeg kun fik fem timers søvn de sidste to nætter, lykkedes det mig at få ro på både i timen op til og i de vigtige 30 sek. før jeg begyndte at tale. Det var virkelig fedt at opleve, at visualiseringerne havde virket: Det var som om jeg var tryg ved situationen og havde stået der før, hvor det var gået godt. Så benene rystede kun en lille bitte smule i starten, min stemme var klar og sikker, og der blev både tid til at sige det jeg ville, og til at have styr på blikket ud til publikum og min powerpose!

 Jeg vil bare sige jer tusind tak fordi I har gjort mig meget bedre til at præsentere! (M.P Reservelæge og Ph.D.studerende)

 Tusind tak for et super godt kursus

Tusind tak for et super godt kursus, med to meget engagerede, dygtige og inspirerende undervisere. (A. B. Ph.d. studerende, Institut for folkesundhedsvidenskab)

 

Varighed: Kurset kan være et dagsforløb eller forløb med 2x5 lektioner. 

Få et kursus med løsninger, som du kan bruge lige nu og her!

Heidi Vesterkilde og Ulla Munch kombinerer deres mange års undervisningserfaring med performanceteknikker fra musikkens - og teatrets verden. Du får et kursus med løsninger, du kan tage i brug med det samme. 

Ring eller skriv til os for at høre nærmere, hvis du står for at arrangere en kursusdag: 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ulla Munch 27 57 12 59

Heidi Vesterkilde 29 46 46 98

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.