joostrap business

facebook linkedin     

Sæt fokus på dine visioner for fremtiden med 1:1 rådgivning?

Karrieresparring er en unik mulighed for at løfte din karriere. I et fortroligt rum kommer du 360 grader rundt om det du har brug for, for at booste dig selv og din gennemslagskraft. Målet er, at du kommer til at bruge dine kompetencer og muligheder på bedste måde i fremtiden.

I et mentorforløb får du stillet skarpt på, hvad der giver dig god energi i dit professionelle liv. Undervejs finder du frem til, hvordan du kan forstærke dette. Jeg gør mit bedste for at gøre en forskel for dig og jeg forventer også, at du i et forløb arbejder fokuseret og dedikeret.

Skal der ske noget nyt?

Oplever du med andre ord, at du er gået i stå i din karriere, eller at din karriere trænger til et eftersyn, fordi det er svært at komme videre? Så kan det være en idé, at få en uvildig person at sparre med. En der kender dagligdagen som musiker og de muligheder  og udfordringer der ligger i faget. En der kan stille de rigtige spørgsmål og få dig til at se tingene i et nyt og konstruktivt lys.

Mulighederne er mange og med en 1:1 mentorordning får du professonel og eksklusiv sparring, specielt udviklet til kunstnere, af en kunstner. Din karriere vil være 100% i fokus, da jeg ved, hvor meget det betyder at få brugt sig selv som kunstner.

Dit musikerliv er 100% i fokus, når du arbejder med 1:1 rådgivning. 

Book en gratis afklarende samtale, så er du igang.

Du kan også kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 27571259. 

Ulla Munch er selvstændig og har mere end 30  års erfaring som freelance og selvstændig erhvervsdrivende. 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.