joostrap business

facebook linkedin     

Karriereinspirationsmorgener er specielt til dig der: 

  • Er professionel musiker, skuespiller eller soloselvstændig?
  • Har du brug for at skabe flere gode jobs?
  • Vil planlægge nye tiltag i indland og udland?
  • Vil have mere struktur og energi til at færdiggøre projekter?
  • Vil fokusere på opdatering af din hjemmeside eller få søgt de legater du har brug for?

Så er workshoppen med Karriereinspiration en unik mulighed for dig.

Her har du nogle fokuserede og effektive timer, hvor du arbejder koncentreret hen imod det du gerne vil opnå. Trin for trin får du det store overblik, og derefter går du igang med at handle på dine visioner for fremtiden. Du arbejder helt konkret på dit eget projekt, så du kommer godt igang.

Samtidig bliver du introduceret for ledelsesredskaber fra Positiv Ledelse, som gør dig i stand til at arbejde med selvledelse og motivation.

Alle kunstnere ved, at det kan være en udfordring at være freelancemusiker og skulle skabe sine egne jobs. Det er krævende at få ringet eller skrevet til dem du gerne vil have fat i og så går den ene uge efter den anden. Pludselig er der gået et halvt år eller mere og der er stadig ikke arrangeret nogen foresyngninger for forskellige dirigenter, agenter og operahuse og CV'et og hjemmesiden er heller ikke opdateret - og så videre.

Hvordan foregår det til en Karriereinspirationsworkshop?

Konceptet er enkelt. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi mødes kl. 9-12 og undervejs arbejder du med konkrete redskaber fra Positiv Ledelse, som giver overblik og struktur. Det kan f.eks. være motivationstræning, målsætning eller etablering af dit energinetværk. Du får skabt et overblik over, hvad du skal gøre trin for trin, for at nærme dig det du gerne vil opnå professionelt. 

Hvad kræver det af dig?

  • Du er etableret professionel sanger, instrumentalist, skuespiller eller soloselvstændig
  • Du har nogle kreative idéer, du vil arbejde videre med
  • Du er træt af overspringshandlinger
  • Du har viljen og lysten, til at handle på det du gerne vil

Hvornår og hvor? 

Dato: Tirsdag 15/10 2019

Antal: 8 personer pr hold

Varighed: 9-12

Medbring: Et åbent sind, pc eller notesbog og blyant

Fortæring: Der bliver serveret kaffe og te samt nybagt brød fra morgenstunden.

Adresse: Fladstjernevej 1B, 2400 Kbh Nv

Vælg den kursusform der passer dig bedst

KURSUS 1: Luksuskurset: Du får 1 Karriereworkshop for 1547 kr, inklusiv og  2 x 45 minutters individuel rådgivning, hvor der er 100% fokus på din karriere. Du  arbejder fokuseret på din karriereplanlægning i Karriereworkshoppen og får derudover en mentor. Det unikke ved dette forløb er, at du har en fortrolig sparringspartner i din karriereudvikling. En professionel hjælper der holder dig på sporet og inspirerer dig samt hjælper dig med at sætte deadlines, så du rykker på det du virkelig brænder for.

KURSUS 2: Ja tak, hold mig på sporet: Du får 1 Karriereworkshop på 3 timer  +  45 min 1:1 opfølgende rådgivning over Skype for 997 kr. Så bliver du helt sikkert holdt på sporet og din karriere er 100% i fokus.

KURSUS 3: Inspiration og struktur : 597 kr. Du får 1 Karriereworkshop på 3 timer, hvor du fokuserer 100 % på din karriere. 

Tilmelding

Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betal for den kursusform, der passer dig bedst, så er du med på holdet.

Betaling via Mobilepay 56245 14 dage før kursusstart.

Min baggrund

Jeg er selvstændig og har erfaret, at jeg i meget høj grad får rykket på det jeg gerne vil, hvis jeg bliver inspireret af en mentor. Det giver energi og jeg bliver motiveret til at lave delmål og langsigtede mål.

I workshoppen Karriereinspiration vil jeg dele en masse praksisorienterede redskaber med dig, som er enkle at gå til og som virker. Teknikkerne bygger blandt andet på den seneste forskning inden for Positiv ledelse og selvledelse.

Jeg har over 25 års erfaring med konceptudvikling, projektudvikling og salg, og arbejder løbende med alle delelementer. derudover har jeg lige så mange års erfaring med programlægning, at tage kontakt til arrangører,  arrangere rejser etc. Kort sagt alt hvad der hører med til et musiker freelanceliv.

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.