joostrap business

facebook linkedin     

personlig gennemslagskraft cover

Velkommen til onlinekurset Personlig gennemslagskraft

Kurset er til dig der igennem længere tid har overvejet at styrke din gennemslagskraft, så du med ro i maven kan se frem til kommende præsentationer på jobbet.

Filosofien bag kurset er, at du kan træne specifikke teknikker, der styrker din udstråling. Da det er det hele menneske, der er i spil, når vi taler om præsentationsteknik, så kommer du i kurset grundigt rundt om kropssprog, håndtering af nervøsitet og metoder til at træne din sikkerhed foran andre.

Via vores blik, krop og attitude sender vi konstant signalerer til omverdenen.  Samtidig aflæser omverdenen vores kropssprogs signaler i løbet af få sekunder. Så når du stiller dig op foran andre, har du alt at vinde ved at have en stærk kropsholdning og styr på nerverne, så du signalerer ro og overskud fra start. 

I kurset er der fokus på krop, vejrtrækning og mentaltræning. Du arbejder grundigt og systematisk med følgende effektive og afprøvede teknikker.

Kurset varer 3 uger og du får et nyt 1 modul hver uge. Derefter har du adgang til kursusmaterialet i 6 måneder, så du kan vende tilbage til teknikkerne og lydfilerne.

Modul 1: Kropslig autoritet og forankring

Kroppen taler til dine tilhørere, før du er begyndt at sige noget. Derfor arbejder du i Modul 1 med kropslig autoritet, da det er afgørende for din fremtoning og selvsikkerhed. Samtidig lærer du at arbejde med vejrtrækningsteknikker, der forankrer dig og beroliger dig - et absolut must, hvis du skal lave en overbevisende præstation. Træning i at bruge vejrtrækningen til at sænke pulsen og fokusere løber derfor som en rød tråd gennem hele kurset.

Du får 2 korte lydfiler, som hjælper dig i gang.

Modul 2: Mentaltræning, så du får styr på nervøsiteten   

I Modul 2 arbejder du med mentaltræningsteknikker fra sportens verden, som bygger bro mellem forberedelse og præstation. Du bruger tankens kraft til at se for dig, at du præsenterer med overskud foran andre – et uhyre effektivt redskab i form af forberedt positiv virkelighedsopfattelse. Du primer så at sige din hjerne på forhånd, så du møder omgivelserne med ro og overblik.

Igennem hele modul 2 arbejder du på at kombinere kropslig autoritet med mental styrke, så du får skruet op for selvtilliden. 

Du får i Modul 2 en visualiseringslydfil, som guider dig i at stå foran andre med overskud.

Modul 3: Få ro og overblik gennem praktisk træning

I Modul 3 kombinerer du kropslig autoritet, vejrtrækning og mentaltræning i praksis. Du får en komplet opskrift på, hvordan du øver dig på at gå ind i et rum med autoritet samt hvordan du øver dig i, at stå og tale foran andre, med ro og overblik.

Øvelse gør mester, så i Modul 3 skal du øve dig i at tage teknikkerne i brug.

Effektivt 3-ugers præsentationsteknikkursus

Det er et intensivt kursus, som strækker sig over 3 uger. Undervejs kræver det af dig, at du afsætter 10 – 12 minutter om dagen, minimum 3 – 4 gange om ugen.

Det lyder ikke af meget, men jeg ved at det kan føles anderledes, når du er travlt optaget med andre gøremål. Hvis du afsætter tid til at bruge kursets effektive basisteknikker, så vil du  opleve, at du skridt for skridt får overblik over situationen. 

Øvelse gør mester. Vær åben for at bruge kursets teknikker i din dagligdag, så du hele tiden øver dig. Det kan være til kontormøder, teammøder eller i andre sammenhænge, hvor du kan teste kursets teknikker, ved at tage ordet eller ved at lave en kort præsentation. Det kan for eksempel også være til forældremøder.

Forberedelse er alfa og omega, også når det gælder præsentationsteknik og gennemslagskraft. Det får du i dette kursus særlig gode muligheder for, da du i hvert modul arbejder med mentaltræning i form af guidede visualiseringer, der hjælper dig med at se, at du laver din præsentation med ro og overskud.

Hvem får glæde af kurset?

Dig der altid er velforberedt, men som oplever, at nervøsitet og præstationsangst hæmmer dig i at tale klart og tydeligt, når du laver oplæg eller skal tage ordet i en forsamling. I løbet af de tre uger kurset varer arbejder du med teknikker, der lærer dig at møde dine udfordringer med både kropsligt og mentalt overskud. Følger du kurset trin for trin, vil du med garanti få større mod til at tale foran din chef, dine kolleger og samarbejdspartnere samt indgå i forhandlinger.

Få kurset for kun 1.595,- kr.

Velkommen på kursus i Personlig gennemslagskraft.

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.