joostrap business

facebook linkedin     

Har du lyst til at udvikle din stemme, så den kan præcis det, du gerne vil have den til?

I min sangundervisning, får du den professionelle sangers bedste teknikker og hemmelige tricks til, hvordan du får en stærk og udtryksfuld stemme, som honorerer præcis de krav du stiller til den i din dagligdag. Jeg arbejder procesorienteret og målrettet, så du efter et forløb virkelig kan mærke en forskel på din stemme, uanset om du er professionel sanger, almen stemmebruger eller dirigent.  

Jeg er uddannet sanger og sangpædagog på Det Fynske Musikkonservatorium og har derudover en Cand. Phil i Musikvidenskab fra Københavns Universitet, hvor jeg specialiserede mig i performance og stemmebrug på overbygningen. Derudover har jeg igennem mange år, undervejs i min professionelle karriere som sanger, videreuddannet mig hos en af Danmarks bedste sanglærer, John Gutmann Sørensen. Jeg orienterer mig løbende i forhold til ny forskning indenfor stemmebrug, så du er sikker på, at få den bedste vejledning

Undervisning er en hjertesag og jeg har i over 25 år undervist hundredevis af sangere, dirigenter og erhvervsfolk i sund stemmebrug.

Jeg tilbyder:

Sangundervisning for professionelle sangere

Stemmetræning for korledere og dirigenter

Stemmetræning - for erhvervsfolk

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.