joostrap business

facebook linkedin     

Er du træt af eksamensangst?

Bare rolig, du behøver ikke frygte nervøsiteten. Du kan ved hjælp ef enkle teknikker få styr på nervøsitet og eksamensangst inden eksamen, så du får ro til at vise hvad du kan. Med et personligt 1:1 samtale et effektivt e-learning kursus, får du med garanti mere ro i krop og sind op til din kommende eksamen. 

Gennem samtalen får du overblik over, hvordan du kan arbejde med at få styr på nervøsiteten. Derefter arbejder du med mit onlinekursus, Gå trygt til eksamen, hvor du får lydfiler, der beroliger dig og øvelser, der giver ro og overblik. 

Eksamenspakke, nemt og effektivt:

Få 1 times personlig rådgivning 1:1 eller over Skype + mit onlinekursus, Gå trygt til eksamen, for kun 749 kr

Ring på tlf 27571259 og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig allerede i dag. Du kan også sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg er specialist i performance og ved præcis hvad der skal til, for at få styr på nervøsiteten, når der er meget på spil for dig.

Jeg har mange års erfaring som solist og performer, og har som musiker turnéret i hele verden. I dag kombinerer jeg mine færdigheder og erfaringer i firmaet Ulla Munch – Performance, hvor jeg som mentor og rådgiver hjælper musikere, erhvervhsfolk og studerende med at få styr på deres performance.

Læs mere om mit e -learningkursus Gå trygt til eksamen

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.