joostrap business

facebook linkedin     

For forskere og PhD-studerende, der vil styrke deres performance

  • Oplever du nervøsitet inden du skal præsentere dit projekt?
  • Bliver du hæs eller træt i stemmen når du formidler din viden?
  • Er det en udfordring at brænde igennem til konferencer?

Forestil dig, at du glæder dig til at præsentere dit projekt. Du har det godt i din krop, og det giver dig energi at tænke på, du skal i gang. Du har dine tilhøreres fulde opmærksomhed.

Praksisorienteret kursus

Vi tilbyder et praksisorienteret kursus for forskere, med fokus på selve performanceaspektet. Du lærer dit performative potentiale at kende gennem praktiske øvelser og simulerede situationer fra virkeligheden, så du lærer at træde i karakter, når du tager ordet. Formålet er at opnå fokus, nærvær og gennemslagskraft som formidler og underviser.

Kurset er fordelt over 3 mødegange, så du har mulighed for at integrere kursets teknikker i din hverdag. 

Hvem har glæde af kurset?

Kurset henvender sig til forskere og PhD-studerende, der skal præsentere deres videnskabelige idé, holde oplæg til konferencer i Danmark og udlandet, undervise eller forsvare deres phd. Med udgangspunkt i individuelle behov arbejder vi med velafprøvede og effektive redskaber til at styrke og variere den mundtlige præsentation i overensstemmelse med personlighed og ambitioner. Alt sammen i et trygt læringsrum, hvor vi involverer deltagerne med respekt for den enkeltes integritet.

Du får konkrete værktøjer med hjem

  • Kropslig autoritet og overblik
  • Indsigt i stemmetræning der giver klar stemmeføring
  • Vejrtrækningsøvelser der modvirker nervøsitet
  • Visualisering der giver ro og fokus før du skal tale
  • Fokustræning, så du udstråler ro og overblik

I dette kursus får du en unik lejlighed til at udforske og træne forskellige performative aspekter, der styrker din præsentation. Vi arbejder med konkrete teknikker koblet til scenarier fra hverdagen, som du fra gang til gang kan afprøve i dit eget arbejdsliv. Via vores legende og praksisorienterede tilgang, bliver du klædt godt på til kommende præsentationer af dit projekt og til konferencer.  

Kontakt

Vil du høre mere om kurset, er du meget velkommen til at kontakte:

Heidi Vesterkilde: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 29 46 46 98

Ulla Munch: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 27 57 12 59