joostrap business

facebook linkedin     

For forskere og PhD-studerende, der vil styrke deres performance

  • Oplever du nervøsitet inden du skal præsentere dit projekt?
  • Bliver du hæs eller træt i stemmen når du formidler din viden?
  • Er det en udfordring at brænde igennem til konferencer?

Forestil dig, at du glæder dig til at præsentere dit projekt. Du har det godt i din krop, og det giver dig energi at tænke på, du skal i gang. Du har dine tilhøreres fulde opmærksomhed.

Praksisorienteret kursus

Vi tilbyder et praksisorienteret kursus for forskere, med fokus på selve performanceaspektet. Du lærer dit performative potentiale at kende gennem praktiske øvelser og simulerede situationer fra virkeligheden, så du lærer at træde i karakter, når du tager ordet. Formålet er at opnå fokus, nærvær og gennemslagskraft som formidler og underviser.

Kurset er fordelt over 3 mødegange, så du har mulighed for at integrere kursets teknikker i din hverdag. 

Hvem har glæde af kurset?

Kurset henvender sig til forskere og PhD-studerende, der skal præsentere deres videnskabelige idé, holde oplæg til konferencer i Danmark og udlandet, undervise eller forsvare deres phd. Med udgangspunkt i individuelle behov arbejder vi med velafprøvede og effektive redskaber til at styrke og variere den mundtlige præsentation i overensstemmelse med personlighed og ambitioner. Alt sammen i et trygt læringsrum, hvor vi involverer deltagerne med respekt for den enkeltes integritet.

Du får konkrete værktøjer med hjem

  • Kropslig autoritet og overblik
  • Indsigt i stemmetræning der giver klar stemmeføring
  • Vejrtrækningsøvelser der modvirker nervøsitet
  • Visualisering der giver ro og fokus før du skal tale
  • Fokustræning, så du udstråler ro og overblik

I dette kursus får du en unik lejlighed til at udforske og træne forskellige performative aspekter, der styrker din præsentation. Vi arbejder med konkrete teknikker koblet til scenarier fra hverdagen, som du fra gang til gang kan afprøve i dit eget arbejdsliv. Via vores legende og praksisorienterede tilgang, bliver du klædt godt på til kommende præsentationer af dit projekt og til konferencer.  

Tak fordi I har gjort mig meget bedre til at præsentere!

Stor tak for et meget fint kursus, "Presentation with confidence". Jeg fik afholdt mine to planlagte foredrag i slutningen af oktober, og jeg kunne tydeligt mærke, at jeres kursus (sammen med Ullas CD) havde givet mig et meget effektivt rygstød, der gjorde mine præsentationer langt bedre end de plejer at være -og de plejede faktisk slet ikke at være dårlige:-) Selvom syge børn og andre forhindringer virkelig besværliggjorde min forberedelse i dagene op til, og jeg kun fik fem timers søvn de sidste to nætter, lykkedes det mig at få ro på både i timen op til og i de vigtige 30 sek. før jeg begyndte at tale. Det var virkelig fedt at opleve, at visualiseringerne havde virket: Det var som om jeg var tryg ved situationen og havde stået der før, hvor det var gået godt. Så benene rystede kun en lille bitte smule i starten, min stemme var klar og sikker, og der blev både tid til at sige det jeg ville, og til at have styr på blikket ud til publikum og min powerpose!

Jeg vil bare sige jer tusind tak fordi I har gjort mig meget bedre til at præsentere! (M.P Reservelæge og Ph.D.studerende)

Tusind tak for et super godt kursus

Tusind tak for et super godt kursus, med to meget engagerede, dygtige og inspirerende undervisere. (A. B. Ph.d. studerende, Institut for folkesundhedsvidenskab)

Kurset kan fordeles over 2-3 mødegange, så du har mulighed for at integrere kursets teknikker i din hverdag. Eller det kan foregå som et dagskursus.  

Kontakt

Vil du høre mere om kurset, er du meget velkommen til at kontakte:

Heidi Vesterkilde: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 29 46 46 98

Ulla Munch: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 27 57 12 59

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.