joostrap business

facebook linkedin     

Mentorforløb for professionelle kunstnere.

Har du overvejet, at sætte ekstra fokus på dine visioner for fremtiden?

Oplever du, at du er gået i stå i din karriere, eller at din karriere trænger til et eftersyn, fordi det er svært at komme videre? Så kan det være en idé, at få en uvildig person at sparre med. En der kender dagligdagen som musiker og de muligheder  og udfordringer der ligger i faget. En der kan stille de rigtige spørgsmål og få dig til at se tingene i et nyt og konstruktivt lys.

Mulighederne er mange og med en 1:1 mentorordning får du professonel og eksklusiv sparring, specielt udviklet til kunstnere, af en kunstner. Din karriere vil være 100% i fokus, da jeg ved, hvor meget det betyder at få brugt sig selv som kunstner.

I rådgivningen får du således skabt overblik over din karriere, præcis hvor du er idag. Derefter tager vi udgangspunkt i dine visioner, og arbejder fokuseret på at åbne op for nye muligheder, som du kan arbejde målrettet videre med. Dit musikerliv er 100% i fokus, når du arbejder med 1:1 rådgivning. 

Gik smilende derfra med langt bedre overblik

christian damsgaard”Jeg var yderst tilfreds med mine to samtaler med Ulla Munch, og jeg gik smilende derfra med langt bedre overblik over min professionelle situation og større afklaring omkring hvilke opgaver, jeg skal prioritere, for at realisere mine personlige mål. Skønt at blive mødt med professionalisme og oprigtig respekt, og den handlingsplan jeg fik med fra Ulla, har givet mig det sidste nødvendige puf, for at komme i gang med at forme min karriere på en meget mere proaktiv og initiativrig måde.”

Christian Damsgaard, tenor www.christiandamsgaard.dk

Karrieresparring giver ny energi og indsigt i nye muligheder.

Kernen i mentoring er den fortrolige samtale, der foregår i en åben atmosfære, hvori der ligger mulighed for udvikling og forandring. Vi taler derfor om nye muligheder og arbejder os ind til den energi, der motiverer dig som musiker. Dette giver ofte motivation til at arbejde med fremadrettet planlægning af din karriere. Der er i forløbet fokus på, at du får brugt dig selv som musiker på en god og omsorgsfuld måde, så du får skabt nogle gode jobs. Du kommer derfor til at arbejde med:

  • Afklaring og fokus
  • Individuel målsætning
  • Dit energinetværk
  • Handleplan
  • Motivation
  • Fokus på at skabe flere jobs

Jeg tror på, at det er vigtigt at du som kunstner afprøver dine kunstneriske visioner!

Det siger jeg, fordi jeg har mødt så mange kunstnere, som aldrig fik afprøvet deres store drømme. Det er ærgerligt og smerteligt, at se uforløste drømme. I de seneste år har jeg specialiseret mig i mentorforløb og rådgivning for professionelle muskere og skuespillere. I et mentorforløb kombinerer min dybe indsigt i en kunstners liv med konkrete selvledelsesredskaber, baseret på seneste forskning indenfor Positiv ledelse og selvledelse.

Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i din karriere.

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.