joostrap business

facebook linkedin     

Drømmer du om at præstere med selvtillid og mentalt overskud, så du får vist hvad du kan? 

Der er ikke noget mere irriterende, end at nerverne spiller dig et puds, når du er godt forberedt! Mentaltræning kan hjælpe dig videre, fordi du lærer at forstå, hvorfor kroppen reagerer som den gør. Samtidig får du mange konkrete redskaber, som giver dig:

 • Træning i at være tilstede, når du er under pres
 • Konstruktive måder at arbejde med negative tankemønstre
 • Balance mellem krop, sind og tanker
 • Fokus på vejrtrækningen
 • Overblik over din forberedelse
 • Ro og styrke til at vise hvad du kan

Få styr på nervøsiteten, fysisk og mentalt!

Er du velforberedt til auditions, konkurrencer og præsentationer, så fortjener du ro og fokus, så du får vist hvad du kan

Krop, sind og følelser kommer i spil hver eneste gang du som performer stiller dig op foran andre, uanset om det er en eksamen, en audition eller en præsentation. Oplever du kraftige nervøsitetssymptomer, som for eksempel hjertebanken, der tager din opmærksomhed eller kolde klamme hænder, der er ufleksible for ikke at tale om indre dommere, der  tårner sig op! Så har du alt at vinde, ved at finde frem til, hvordan du får styr på nervøsiteten.

Mentaltræning er færdigheder du systematisk kan træne, ligesom du med garanti har lagt mange timers arbejde i at forberede dig, uanset om det er en eksamen, audition, præsentation eller en konkurrence. 

Kropsbaseret, kunstnerisk mentaltræning

Du arbejder med med konkrete redskaber:

 • Kropslig autoritet, så du kan stole på kroppen, selvom du oplever nervøsitet
 • Analyse af tankemønstre før – under og efter en præstation
 • Vejrtrækningsteknikker, der med garanti giver ro i kroppen
 • Fokusteknikker og spilleglæde
 • Guidet visualisering – et konkret redskab – der gør dig mentalt parat.

Undervisningen er en kombination af den nyeste viden om mentaltræning og konkrete øvelser, der lærer dig at acceptere og håndtere din nervøsitet.

Hvordan foregår det?

Jeg kan tilbyde en hel række af forskellige måder at træne mentaltræning,. Her er et kort overblik og læs ellers mere under de enkelte emner i venstre side.

1:1 rådgivning. Et mentorforløb, hvor vi sammen finder frem til, hvordan du kan arbejde med at få styr på nervøsiteten, så du er sikker på, at få ro til at vise hvad du kan. Du arbejder undervejs i forløbet systematisk med et mentaltræningsonlinekursus, der understøtter den individuelle rådgivning. 

Onlinekurser målrettet specifikke grupper, med specifikke behov. Uanset om du skal til audition, lave en præsentation eller til eksamen, så kan du finde. hvad du har brug for.

CD: Vælg mllem visualiserings-cd til musikalsk præstation eller almindelig fremlæggelse. 

Jeg fik stillingen, juhuu!

christine nonbo andersen"Vil bare takke dig for din hjælp. Det var det helt rigtige for mig, at komme ud til dig i sidste uge. Du fik mig lige samlet. og så brugte jeg dine lydfiler helt vildt meget. De gjorde en kæmpe forskel for mig på dagen. Hørte flere af dem undervejs. Så tusind tak for det." 
 
Christine Nonbo Andersen, sopran

Få 15 minutters gratis rådgivning.

Ring på 27571259 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så du kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Adresse: Fladstjernevej 1B, 2400 Kbh Nv

PS: Er du medlem af Dansk Musikerforbund?

Så har du mulighed for at bruge deres meget favorable tilbud om tre rådgivningssessioner á 45 min. over Skype for kun 450 kr. Skriv til Peter Poulsen, Artlab, at du er interesseret  individuel support hos Ulla Munch. Mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller brug følgende link:

Tilmeld dig her

Læs mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, for at høre nærmere på tlf.27 57 12 59

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.