joostrap business

facebook linkedin     

Min vision er, at hjælpe kunstnere og andre professionelle performere med at skabe ro i krop og sind, så de udstråler kropslig ro og imødekommenhed i deres kommunikation!

Min overbevisning er, at du uanset om du er kunstner eller erhvervsleder, kan hente ressourcer i krop, vejrtrækning og stemme, som kan understøtte og tydeliggøre dit budskab, så du med ro, fokus og nærvær kan møde dine omgivelser!

Jeg er professionel sanger og arbejder i dag indenfor et bredt felt af personlig performance i mit firma Ulla Munch - Performance. Med fokus på kropslig udstråling, klar stemmeføring og mental råstyrke hjælper jeg performere med at opbygge selvtillid op til mødet med erhvervsmæssige udfordringer. I min rolle som mentor, rådgiver, mentaltræner, underviser og foredragsholder hjælper jeg med andre ord performere med at bygge bro mellem forberedelse og præstation.

I de seneste år har jeg, med hjælp fra Statens Kunstfond, udviklet nye undervisningsmaterialer i stressreducerende mentaltræning, til professionelle musikere og skuespillere, der har brug for RO - FOKUS og NÆRVÆR, når de går til auditions eller laver forestillinger og koncerter.

Med i bagagen fra et liv som oratorie- og operasolist og kammermusiker har jeg masser af konkrete, praktiske og brugbare redskaber, der kan hjælpe dig med at styrke din personlige performance. 

Sangen har bragt mig verden rundt og jeg har som solist og performer sunget på festivaler i Danmark, hele Europa, USA, Japan, Australien, Pakistan, Brasilien, Rusland. Jeg har igennem flere år været fast tilknyttet DR Vokalensemblet, et 18 mand stort elitært ensemble. Ensemblets koncerter transmitteres direkte fra DR´s koncertsale eller fra festivaler og koncerter i ind og udland ofte i samarbejde med DR koncertkoret, DR symfoniorkesteret og DR Underholdningsorkesteret.

Som musiker har jeg medvirket i talrige TV og CD indspilninger med DR Vokalensemblet, DR Koncertkoret, DR Symfoniorkesteret, Ars Nova Copenhagen og med mine egne kammermusikalske ensembler.

Jeg er senest uddannet i Ledelse i praksis, Strategisk kommunikation og Salgspsykologi. Tidligere uddannet Cand.phil fra Københavns Universitet samt Klassisk sanger- og Sangpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium. Har mere 25 års erfaring som solist, operasanger, underviser, kammermusiker, freelance musiker, iværksætter, ensemblesanger og mentaltræner.

Aftensti - DR Vokalensemblet:

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.