joostrap business

facebook linkedin     

Et musikalsk foredrag om Jeppe Aakjær

Hør et levende foredrag om Jeppe Aakjær, hans digte og det moderne gennembrud. I foredraget fortæller Charlotte Dagnæs-Hansen om Jeppe Aakjærs digtsamling Rugens sange.

Med nærvær og oprigtighed digtede Aakjær om naturen, årstiderne og vejret, ligesom han skildrede mennesket, kulturen og det daglige arbejde. Jeppe Aakjær fortæller med både storhed og små nuancer i sine digte, så det alt sammen bliver levende for os i dag, når vi synger og læser dem. Selv i dag 150 år efter Jeppe Aakjær blev født, nyder vi at synge hans sange, hvoraf rigtig mange er med i den nyeste højskolesangbog fra 2006.

Noget helt særligt var venskabet mellem Jeppe Aakjær og Carl Níelsen. De følte sig tæt forbundet og Carl Nielsen satte musik til ialt 16 af Aakjærs digte.  

Undervejs i foredraget vil Ulla Munch synge mange af de smukke sange og tilhørerne får også rig lejlighed til at synge med på både kendte og elskede sange.

Ulla Munch og Charlotte Dagnæs Hansen har samarbejdet om Musikalske foredrag i 20 år og har det seneste år glædet tilhørere i hele landet med foredraget om Carl Nielsen i øjenhøjde.

Varighed: 2,5 timer

Pris: 9.000 kr. inklusiv transport

 

 

 

 

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.