joostrap business

facebook linkedin     

Et musikalsk foredrag om H. C. Andersen

H. C. Andersen blev berømt for sine eventyr, men han skrev også utrolig mange digte. En del af hans digte er blevet til nogle af vore mest kendte og elskede sange.

Sange som en perlerække af komponister har skrevet musikken til: N.W.Gade, Weyse, J.P.E.Hartmann og Edward Grieg – alle fra H.C.Andersens egen tid. I nyere tid har bl.a. Kaj Normann Andersen sat musik til "Konen med æggene".

Oplev et spændende foredrag om H. C. Andersen, hans samtid og hans samarbejde med komponisterne. Og ikke mindst – nyd sangene, som blive sunget af Ulla Munch og akkompagneret af Charlotte Dagnæs-Hansen.

Varighed: 2,5 timer

Pris: 7000 kr.

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der er inkarneret kammermusiker. Underviser derudover professionelle sangere og dirigenter i sang samt holder foredrag og workshops for musikere i mentaltræning.

Charlotte Dagnæs-Hansen, foredragsholder og organist, har i de seneste år holdt adskillige foredrag i foreninger, kirkelige sammenhænge og klubber over musikalske og litterære emner. Dette førte i sommeren 2003 til, at Charlotte Dagnæs-Hansen havde  fornøjelsen af, at præsentere en del af H. C. Andersen programmet  for Hendes Kongelige højhed Dronning Margrethe.