joostrap business

facebook linkedin     

6 September 2019 var det 200 år siden at H.C.Andersen gik ind gennem byporten i København, med 13 rigsdaler på lommen. Han var fuld af håb for fremtiden og datoen blev ligeså vigtig for ham, som hans fødselsdag. 

Vi kender bedst H. C. Andersen for alle eventyrene, som har gjort ham verdensberømt. Men han skrev også utrolig mange smukke og stærke digte. En del af hans digte er blevet til nogle af vore mest kendte og elskede sange. Tænk blot på Barn Jesus i en krybbe lå og I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme.

I vores musikalske foredrag om H.C Andersen vil du høre sange, som en perlerække af komponister har skrevet musikken til: N.W.Gade, Weyse, J.P.E.Hartmann og Edward Grieg – alle fra H.C.Andersens egen tid. I nyere tid har bl.a. Kaj Normann Andersen sat musik til "Konen med æggene".

Oplev et spændende foredrag om H. C. Andersen, hans samtid og hans samarbejde med komponisterne. Og ikke mindst – nyd sangene, som blive sunget af Ulla Munch og akkompagneret af Charlotte Dagnæs-Hansen.

Pris: 7000 kr.

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der er inkarneret kammermusiker. Ulla har i en årrække sunget i DR Vokalensemblet og arbejder i dag med sangundervisning og karriererådgivning af professionelle sangere og øvrige musikere. Derudover er Ulla Munch specialist i mentaltræning og holder foredrag og workshops for musikere og erhvervsfolk i mentaltræning.

Charlotte Dagnæs-Hansen, foredragsholder og organist, har i de seneste år holdt adskillige foredrag i foreninger, kirkelige sammenhænge og klubber over musikalske og litterære emner. Dette førte i sommeren 2003 til, at Charlotte Dagnæs-Hansen havde  fornøjelsen af, at præsentere en del af H. C. Andersen programmet  for Hendes Kongelige højhed Dronning Margrethe.

 

 

ullamunch.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Ved brug af sitet accepterer du cookies.